SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Calibrite Colorchecker Classic Mini Få mer nøyaktige og konsistente farger Calibrite Colorchecker Classic Mini Få mer nøyaktige og konsistente farger Calibrite Colorchecker Classic Mini Få mer nøyaktige og konsistente farger Calibrite Colorchecker Classic Mini Få mer nøyaktige og konsistente farger

Calibrite Colorchecker Classic Mini

Få mer nøyaktige og konsistente farger

Varenr: 144194
929,-
-+
3 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Calibrite ColorChecker Classic Mini – det ideelle verktøyet for fotografer og grafiske designere som søker nøyaktig fargekalibrering og korrekt fargegjengivelse i hvert bilde. Denne kompakte versjonen av den velkjente ColorChecker Classic gir deg presisjon og pålitelighet i en praktisk størrelse. som måler 63,5 x 109,0 mm.

Digital fotografering: Sjekk bilder, utdata, monitorer.
Tradisjonell fotografering: Sjekk filmer, lys, filtre og papir.
Grafisk kunst: Sjekk enhver utskrifts- eller prøvetrykkprosess.
Digital bildebehandling: Sjekk skannere, skjermer og prøvetrykkenheter.
Kinematografi: TV og video: sjekk kameraer, monitorer, lys og film.

ColorChecker-referansemål er ideelle for å lage tilpassede kameraprofiler (DNG og ICC), korrigere nøytral balanse og eksponering, og gir en standard for fargekorrigeringer.

Referansemålene gir en ikke-subjektiv sammenligningsstandard for å bestemme den sanne fargebalansen til ethvert fargegjengivelsessystem. Den gir den nødvendige standarden for å sammenligne, måle og analysere forskjeller i fargegjengivelse i ulike prosesser – og unngå kostbare feil.

Tilbehør
Alternativer