SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon Macro Ring Lite MR-14 EX II Ringblits for makro

Canon Macro Ring Lite MR-14 EX II

Ringblits for makro

Varenr: 113111
7 399,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

En Macrolite-blits med høy ytelse gir kreative belysningsløsninger for fotografer som tar nærbilder, både på lokasjon og i studio.
Fordeler

  • Blits i ringdesign for allsidig lyssetting ved nærbilder
  • Kraftig ytelse med ledetall 14 (ISO 100, m)
  • Kreativ lyskontroll med to blitsrør med individuell styring
  • LED modellingeringslamper gjør komposisjon og fokusering enklere
  • Rask og enkel i bruk: kan styres fra kamera eller blits


Ringblitsens utforming gir jevn belysning av små motiver – noe som passer perfekt for naturfotografer som tar bilder av blomster og insekter, og de som tar bilder av spesialiserte vitenskapelige bruksområder. E-TTL II-måling gjør nøyaktig blitseksponering enkelt.

To blitsrør kan endres uavhengig av hverandre i et forhold på seks trinn, slik at du kan lage ulike belysningsstiler. Bruk begge rørene med jevn styrke for å få en skyggeløs effekt, eller gjør et rør sterkere enn det andre for å gi støttelys som uthever tekstur. Blitshodet på Macro Ring Lite MR-14EX II kan roteres rundt objektivet, slik at hovedlyskilden kan komme fra hvilken som helst vinkel.

Kraftig blits – med ledetall 14 (ISO 100, m) – gjør at du kan bruke små blenderåpninger, som gir maksimal dybdeskarphet når du tar nærbilder. Informasjon om fargetemperaturen sendes tilbake til kameraet når du tar bilder, noe som bidrar til å gi best mulig automatisk hvitbalanse.

Macro Ring Lite MR-14EX II kan brukes som en optisk, trådløs hovedblits i et oppsett med flere blitser, og utløser Speedlite-blitser konfigurert til slavemodus. Dette er nyttig når du bruker en ekstra blits, for eksempel til å belyse bakgrunnen.

Kontroller Macro Ring Lite MR-14EX II ved å bruke kontrollene på EOS-kameraet eller via en lett leselig punktmatriseskjerm. En klar LED modelleringslampe gjør det enklere å fokusere og komponere i lite lys, samtidig som egendefinerte innstillinger gjør at du kan tilpasse funksjoner personlig, slik at de passer måten du jobber på.

Rask, stille resirkulering sikrer at du er klar til å ta bilder i rett øyeblikk. Macro Ring Lite MR-14EX II er klart til å ta bilder igjen bare 5,5 sekunder etter en fullstendig utladning. En selvrensende tilbehørssko med tolinjers elektronisk overføring sikrer at du får riktig tilkobling til kameraet.

Tilbehør
"The Plamp is a macrophotographer's dream come true..." - Nancy Rotenberg Bruksområder for "The Plamp" i felten: Støtte blomster o.l. som er utsatt for vind ved fotografering i tilgjengelig lys. Holde reflektorer, diffusorer eller små blitser. Gjøre små justeringer på motivet ditt for å justere det i forhold til kameraets plan og dybdeskarphet. Flytte motivet ditt til ønsket vinkel i forhold til lys...
869,-
7
Alternativer
Ringblits som er kompatibel med alle kameraer med vanlig blitssko (Hot Shoe). MF-R76 Macro Ring Flash fra Godox lyser opp motivet ditt med et mykt og jevnt lys, som er ideelt for å avsløre små, nære detaljer. Teknisk: Styrke 76WS Ledetall: 14 (100iso) Opptil 660 blink på full styrke pr lading Leveres med adapterringer fra 49 til 77mm Nærbilde kreativitet Med en ringformet design og et blitshode som kan festes direkte på fronten av objektivet, gir MF-R76 belysning uten...
2 489,-
Godox MF-R76C TTL Macro Ring Flash belyser motivet ditt med mykt og jevnt lys, noe som er ideelt for makrofotografering. Ringlyset består av to komponenter: en kontroller som plasseres i kameraets tilbehørsfeste, og ringblitsen som monteres på objektivet ditt. Godox inkluderer adapterringer på 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72 og 77 mm for å sikre bred kompatibilitet med de fleste objektiver. Med en veiledende tall på 14 m ved ISO 100 gir MF-R76C detaljert og omsluttende belysning for nærbilder. Det
4 061,-
1
Godox MF-R76N TTL Macro Ring Flash belyser motivet ditt med mykt og jevnt lys, noe som er ideelt for makrofotografering. Ringlyset består av to komponenter: en kontroller som plasseres i kameraets tilbehørsfeste, og ringblitsen som monteres på objektivet ditt. Godox inkluderer adapterringer på 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72 og 77 mm for å sikre bred kompatibilitet med de fleste objektiver. Med en veiledende tall på 14 m ved ISO 100 gir MF-R76N detaljert og omsluttende belysning for nærbilder. Det
4 062,-
Godox MF-R76S TTL Macro Ring Flash belyser motivet ditt med mykt og jevnt lys, noe som er ideelt for makrofotografering. Ringlyset består av to komponenter: en kontroller som plasseres i kameraets tilbehørsfeste, og ringblitsen som monteres på objektivet ditt. Godox inkluderer adapterringer på 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72 og 77 mm for å sikre bred kompatibilitet med de fleste objektiver. Med en veiledende tall på 14 m ved ISO 100 gir MF-R76S detaljert og omsluttende belysning for nærbilder. Det
4 061,-
1
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.