SE TILBUD HER - FRI FRAKT OVER 1000*

93839 93839 93839 93839 93839 93839 93839

Canon Speedlite EL-1

støv- og vannbestandig, ledetall 60

Varenr: 131832
13 595,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
På vei til lager (ubekreftet dato) 27.10.2021
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Speedlite EL-1 er som skapt for de flyktige øyeblikkene der du ikke kan be motivet om gjentakelse. Fullstendig pålitelig og ekstrem ytelse, i tillegg til avansert trådløs kommunikasjon og et oppladbart batteri med høy kapasitet – dette er den optimale Speedlite-blitsen.

 

 

Klar for alle øyeblikk

Vær klar for alt. Superrask resirkuleringstid på 0,1–0,9 sek1 betyr serier med opptil 170 blitsavfyringer på full styrke2. I tillegg er det mulig med serier med høyhastighetsavfyringer på lavere styrke.

Kraft når du trenger det

Et LP-EL-batteri med høy ytelse forsyner EL-1 med strøm for å gi lynraske fotograferingshastigheter og konsekvente bilder. Du kan forvente å fyre av blitsen 2345 ganger på én lading. En nøyaktig batterinivåindikator3 viser når det er på tide å lade opp eller bytte ut strømkilden.

Vær trygg ved bruk av kameraet

Når du er under høyt press, kan du stole på at EL-1 leverer. Ledetallet på 60 m4 støttes av støv- og vannbestandighet på samme nivå som i objektivene våre i L-serien. Et aktivt kjølesystem hindrer overoppheting, slik at du kan fotografere over lengre tid.

Fleksibilitet og kontroll

Belys motivet fra hvor som helst i scenen ved å styre EL-1 trådløst via en radio eller optisk utløser. Bruk flere Speedlite-blitser sammen (som enkeltenheter eller grupper) for svært kreativ belysning.

Vær mer kreativ med belysning

Med et innebygd, tofarget modelleringslys kan du se hvor og hvordan El-1-blitslyset vil se ut, og forhåndsvise hvor skyggene kommer til å falle. Manuelt blitslys kan justeres fra full styrke til

 

 

Ledetall (ISO 100) meter

60 (200 mm)

Brennvidde       

24–200 mm

Høyhastighetssynk (FP)       

Ja

Manuelt / utgangsinnstillinger       

Ja – 1/1 til 1/81921

Blitseksponeringskompensasjon       

Ja

Alternativ blitseksponering (bracketing)       

Ja

Modelleringslampe/blits       

2 LED / Ja

Trådløs overføringstype       

Optisk/radio

Mottakerfunksjon       

Infrarød/radio

Senderfunksjon       

Infrarød/radio

Batteri       

1 x Oppladbart litiumionbatteri

Resirkuleringstid       

Ca. 0,9 sek2

Vekt (uten batterier), gram

572 g

Alternativer
Speedlite 600EX II-RT er en kraftig og værtettet blits som tillater deg å arbeide hardt og lenge. Vinkle lyset nesten hvor du vil og øk dine kreative muligheter ved å plasser blitsen ved siden av kamera og utløse den trådløst. Det programmerbare innstillingsrattet lar deg ta kontroll over de viktigste funksjoner og en stor og tydelig display lar deg se hvilke innstilinger du har valgt. Fordeler Vinklingsbart blitshode Værtettet Overhettings-beskyttelse Trådløs blitsfotografering
6 139,-
A10 er i hver tomme et Profoto-lys. Det runde hodet gir lys som er både naturlig og vakkert med et mykt, jevnt fall. Og det er utrolig enkelt og i bruk, med superrask opplading av blitslyset og et langvarig batteri, slik at du aldri går glipp av et skudd. Og med Profotos nyeste innebygde Bluetooth-aktiverte AirX-teknologi, kan du slippe løs A10 når du fotograferer med smarttelefonen din. Så uansett hvilken type kamera du bruker, får du nå tilgang til lysforming når som helst og
10 990,-
2
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.