SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

96407 96407 96407 96407 96407

Canon RF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Makroobjektiv,1,4x forstørrelse

Varenr: 132688
17 482,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
På vei til lager (ubekreftet dato) 22.08.2022
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

RF 100mm F2.8L MACRO IS USM er verdens første * AF-makroobjektiv med en utrolig 1,4x forstørrelse på nært hold, og gir fantastiske bilder. En sfærisk aberrasjonskontrollring lar deg variere Bokeh med en myk fokuseffekt, noe som også gjør dette til en utsøkt portrettlinse.

 

Fantastisk 1.4x forstørrelse

Objektivet er ideelt for håndholdt makrofotografering og kommer nærmere enn noen gang.

0.5x bildeforstørrelse

1.0x bildeforstørrelse

1.4x bildeforstørrelse

Juster mykt fokus og bokeh

En justerbar sfærisk kontrollring for kromatiske avvik kan brukes til å justere utseendet til Bokeh, samtidig som man legger på en flatterende myk fokuseffekt.

SA-kontrollring: -VE-stilling

SA-kontrollring: 0-stilling

SA-kontrollring: +VE-stilling

 

Fremragende bildekvalitet

En 9-bladers iris og lyssterk F2.8 maksimal blenderåpning skaper gode kreative muligheter og slående bildekvalitet, selv i lite lys.

 

Avansert bildestabilisering

Den hybride bildestabilisatoren er utformet for trygg håndholdt fotografering, og 5-trinns2 kompensasjon skaper selvsikkerhet.

 

Rask, stille og nøyaktig autofokus

Dual Nano USM-motorene tar rask og stille fokusering til nye høyder – perfekt for både stillbilder og video. Objektivdesignet hindrer også focus breathing, for å sikre konsekvens i bildet.

 

Kompromissløs konstruksjon

Dette objektivet i L-serien kommer med beskyttelse mot vær og vind og et fluorbelegg på det ytre elementet som beskyttelse mot støv og vann.

 

Et objektiv for alle situasjoner

RF 100mm F2.8L Macro IS USM er et suverent objektiv i L-serien for kreative portrett- og nærbilder.

 

 

Hva er i esken:

  • RF 100mm F2.8L MACRO IS USM
  • Objektivdeksel E-67 II
  • Solblender ET-73C
  • Bakdeksel RF
  • Soft pouch LP1222

 

Tilbehør
Kase G-CPL Polariseringsfilter Kase G-CPL er et eksklusivt og solid polariseringsfilter med Wolverine-glass. Det er dermed det perfekte filteret for å deg som ønsker pålitelig og solid utstyr. Produsert av Kase sitt høykvalitets Wolverine-glass gir det en unik holdbarhet og tåler det meste, samtidig som det opprettholder topp bildekvalitet og tilfredsstiller profesjonelle kvalitetskrav. Glasset er produsert av B270-glass fra tyske Schott og herdet av Kase slik at det tåler mer vanlige...
1 199,-
Kase G-MCUV Protector Kase G-MCUV er et eksklusivt og solid beskyttelsesfilter med UV-filtrereing, produsert i svært solid Wolverine-glass. Det er dermed det perfekte filteret for å beskytte objektivene dine. Produsert av Kase sitt høykvalitets Wolverine-glass gir det en unik holdbarhet og tåler det meste, samtidig som det opprettholder topp bildekvalitet og tilfredsstiller profesjonelle kvalitetskrav. Glasset er produsert av B270-glass fra tyske Schott og herdet av Kase slik at det tåler
699,-
1
Alternativer
RF 85mm f/2 MacroIS STM er rettet mot EOS R-seriens entusiastiske fotografer som leter etter et kompakt og lett RF-portrett og makroobjektiv. Objektivet kan brukes til mote, bryllup, skjønnhet og til å fotografere små detaljer, takket være dens nære fokuseringsevne og utmerkede bildestabilisering. Perfekt for portrett og makro Kompakt og lett å ta med seg Spesifikasjoner: Brennvidde: 85mm Største blender: f/2 Minste...
7 585,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.