SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canson Edition Etching Rag a4 25 ark, 310 gsm

Canson Edition Etching Rag a4

25 ark, 310 gsm

Varenr: 136485
490,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Canson® Infinity Edition Etching Rag er et Fine Art-papir i 100 % bomull med en jevn tekstur, som minner om det originale originale etse- og trykkpapiret. Papiret har den reneste hvittonen som er tilgjengelig på markedet, uten noen Optical Brightening Agents, også kalt OBAer. Optical Brightening Agents er kunstige blekemidler som forringes over tid. Canson® Edition Etching Rag er et bestandig papir.

Dette papiret i museumskvalitet gir dype svarte farger, utmerket bildeskarphet, optimal fargegradering og dets unike, svake kornighet gjør det ideelt for utskrift av detaljert arbeid, fargefotografier og eksepsjonelle svart-hvitt-portretter.

Alternativer
Canson Infinity Baryta Photographique II er et matt fine art fotopapir av høy kvalitet som tilbyr fotografer og grafikere en unik estetikk og følelse. Det har en glatt, helt matt overflate. Den matte overflaten gjør at detaljene i bildet fremheves, samtidig som det ikke reflekterer lys fra noen synsvinkel. Kombinert med en tykkelse på 310gsm gir dette papiret bildene et eksklusivt helhetsinntrykk. Papiret har en ekstremt høy D-Max (Svartnivå), noe som gir papiret eksepsjonell kontrast og...
560,-
2
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.