SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Zeiss Milvus 1.4/25 Canon Lyssterk vidvinkel for foto og video Zeiss Milvus 1.4/25 Canon Lyssterk vidvinkel for foto og video Zeiss Milvus 1.4/25 Canon Lyssterk vidvinkel for foto og video

Zeiss Milvus 1.4/25 Canon

Lyssterk vidvinkel for foto og video

Varenr: 121559
29 490,-
Fatning
Nikon F
Nikon F
Canon EF
Canon EF
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Zeiss Milvus 25mm f/1.4 er et vidvinkelobjektiv av høy kvalitet, spesielt egnet for landskapsfotografi og arkitektur, motiv som ofte krever maksimal skarphet og detaljgjengivelse. Men med en lysstyrke på f/1.4 er det også utmerket for fotografering i dårlige lysforhold, som ved dokumentar- og gatefotografi. Objektivet finnes med fatning for DSLR-kameraer fra Canon og Nikon, og tegner ut fullformat.
 

Presis fokus
Påkostet produksjon og elegant design er et kjennetegn for Milvus-familien. Det glatte, mattsvarte huset er av metall og en blå gummiring ved bajonetten markerer også at objektivet er værsikret. Fokuseringen er manuell og styres med en bred og presis fokusring som har en rotasjonsvinkel på 172 grader fra nærgrensen (25 cm) til uendelig.

Objektivet er dessuten kompatibelt med fokusverktøyet Zeiss Lens Gears (tilbehør), hvilket innebærer at det med fordel kan brukes for profesjonell videofilming. Mens Canon-versjonen kun har elektrisk styrt blender er Nikon-versjonen også utstyrt med en manuell blenderring. Denne kan kobles om til en modus for trinnløs blenderinnstilling, en fordel ved filminnspilling.
 

Enhetlig fargegjengivelse
Som vanlig har Zeiss satt lista høyt også for den optiske kvaliteten. Innenfor det robuste huset finnes 15 linser plassert i 13 grupper. Blant disse inngår en asfærisk linse som brukes for å gi best mulig skarphet helt ut i kantene, også ved store blenderåpninger. Fem linser av spesialglass som motvirker kromatisk aberrasjon samt T* antirefleksbehandling garanterer at bildene får Zeiss berømte farge- og kontrastgjengivelse.

Videofotografer kan også bekymringsfritt veksle mellom ulike Milvus-objektiv ettersom de alle har samme fargegjengivelse. Med andre ord ingen risiko for skiftende toner i filmmaterialet.

 

Spesifikasjoner

  • Brennvidde: 25 mm
  • Lysstyrke: 1,4
  • Bildeformat: 24 × 36 mm (fullformat). Passer også APS-C
  • Objektivfatning: Finnes for Canon EF (ZE) og Nikon F (ZF.2)
  • Fokusering: Manuell
  • Bildestabilisering: Nei
  • Optisk konstruksjon: 15 linser / 13 grupper
  • Minste blender: 16
  • Nærgrense: 25 cm
  • Maksimal forstørrelse: 0,22x (skala 1:4.6)
  • Antall blenderlameller: Ikke oppgitt
  • Filterdiameter: 82 mm
  • Lengde: Canon: 122.5 mm. Nikon: 123.3 mm
  • Diameter: 95.2 mm (begge fatningene)
  • Vekt: Canon: 1225 gram. Nikon: 1171 gram
  • Medfølgende tilbehør: Motlysblender i metall, objektivlokk
  • Øvrig: Værsikring. Fokusringen har 172 graders rotasjonsvinkel
Tilbehør
50%
Adapterring for å kunne bruke Lee SW150 Mark II filterholder på objektiver med 82mm filtergjenger.
550,-
1 099,-
1
Zeiss Lens Gear omdanner Zeiss Otus, Milvus og Loxia til objektiver i ekte «cine-stil», perfekt for profesjonelle filmskapere. Zeiss gear rings leveres i fire forskjellige størrelser: Mini, liten, medium og stor. De leveres med en gummibelagt ring, "GumGum" med selvklebende overflate. Dette betyr at den indre diameteren kan reduseres i overensstemmelse med objektivdiameteren og dermed passe til flere objektiver. Gummiringen beskytter også mot riper og andre skader på objektivets...
Fra 2 899,-
ZEISS Cleaning Kit Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
589,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.