SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

CineStill CS-Lite scanning light source Prisgunstig lysbord med god lyskilde CineStill CS-Lite scanning light source Prisgunstig lysbord med god lyskilde CineStill CS-Lite scanning light source Prisgunstig lysbord med god lyskilde CineStill CS-Lite scanning light source Prisgunstig lysbord med god lyskilde CineStill CS-Lite scanning light source Prisgunstig lysbord med god lyskilde CineStill CS-Lite scanning light source Prisgunstig lysbord med god lyskilde

CineStill CS-Lite scanning light source

Prisgunstig lysbord med god lyskilde

Varenr: 141214
599,-
-+
6 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Skan film lysere enn noensinne. En rimelig, brukervennlig lyskilde for digitalkameraskanning.


CS-LITE Camera Scanning Light Source er en kompakt lyskilde spesielt utviklet for å gi filmfotografer med lysutbytte av høyere kvalitet og forbedret fargestyring når de skanner favorittfilmene i 35 mm og mellomformat med et digitalkamera.


CS-LITE har en CRI på 95+ for høy fargenøyaktighet og en lysstyrke på EV 15+ for å gi tilstrekkelig belysning for selv de tetteste negativene. Det som skiller CS-LITE fra andre lyskilder på markedet er dens evne til å justere fargetemperaturer for å passe til forskjellige filmtyper, som fargenegativ, fargepositiv og svart-hvitt. Disse styres direkte fra den innebygde fjernkontrollen til CS-LITE.

 

  • Cool Light-modusen reduserer den oransje masken som finnes i fargenegativfilm som CineStill 800T, 400D og 50D, og ??gir fargebalansert skan med bedre fargeseparasjon og mindre støy.
  • Hvitt lys-modus er ideell for skanning av svart-hvitt film, samt lysbildefilm med varmtone.
  • Warm Light-modusen perfekt for skanning av standard E6 (eller CineStill D6 DaylightChrome) behandlet lysbildefilm, som wolframbalansert lys kan produsere rikere toner og forbedret fargeseparasjon, spesielt innenfor den røde kanalen.


CS-LITE passer også perfekt med to spesialdesignede tilbehør: CS-LiteMask (medfølger) og CS-LiteBrite+.

CS-LiteMask er vår universelle filmmaske som pares med allerede eksisterende filmmasker, som de laget av Negative Supply, VALOI, Lomography og mer. Maskering rundt kantene på bæreren bidrar til å eliminere søppellys, reduserer uønskede refleksjoner og opprettholder enhetlighet over hele skanningene dine. VALOI 360 filmmasker passer perfekt inn i masken, og skaper en kompakt, stabilisert digitaliseringsplattform.


CS-LiteMask følger med CS-Lite

CS-LiteBrite+ er et sett med 2 lysforbedringsark designet for å øke retningsbestemt lyseffekt for kameraskanning, som reduserer søppellys og øker diffusjonens jevnhet. Et enkelt CS-LiteBrite+-ark plassert direkte på ethvert diffusert lyskilde vil øke lysstyrken med mer enn 60 % eller bruke begge arkene riktig for å få 130 % økt lyseffekt for
diffuse lyskilder. Det er 2,3 ganger lysere, noe som resulterer i skarpere skanninger med høyere kvalitet. CS-LiteBrite+ er ikke inkludert med CS-LITE.


Inkludert i pakken:

1x CS-LITE lyskilde
1x CS-LiteMask Universal Carrier Mask

 

Dimensjoner:

Lengde: 6.5 in (16.5 cm)
Bredde: 4.4 in (11.2 cm)
Høyde: 0.8 in  (ca 2 cm)
 

Dimensjoner for opplyst område

Lengde: 5 7/8 in (14.92 cm)
Bredde: 3 3/4 in (9.52 cm)

 

 

 

Tilbehør
Alternativer