SE TILBUD HER [FRI FRAKT OVER 1000*]

53761 53761

Epson SureColor SC- P5000 STD

Enestående foto og kunstskriver

Varenr: 118188
23 495,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 3 dager)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Presisjon i fargeprøvetrykk
Når SC-P5000 kjøpes med et med fiolett HDX-blekksett for prøvetrykk, kan den gjenskape emballasje, markedsføringsmateriell og selskapets farger med 99 % nøyaktighet på Pantone Solid Coated Colour1. 

Perfekt til reproduksjon av kunst
Når SC-P5000 er konfigurert med et HDX-blekksett med LLK, kan fotografer og kunstnere brukte den til å gjengi detaljrikdommen og fargene i kunstverkene sine helt perfekt, og med 98 % nøyaktig gjengivelse av Pantone Solid Coated Colour.

Enestående driftssikkerhet
SC-P5000 tilbyr nye funksjoner for å sikre pålitelig daglig drift og mindre vedlikehold. Det gjelder for eksempel nye deksler og forseglinger for å begrense støvinntrenging, en forbedret automatisk dysekontroll og en renseprosedyre med veiledning. 

Svært god utskriftskvalitet
SC-P5000 bruker Epsons nyeste blekkteknologi til å lage utskrifter med høy oppløsning som holder seg lenge. 3,5 PL dråpestørrelse og 2880 × 1440 dpi oppløsning sikrer skarpe, detaljerte resultater, mens Ultrachrome HDX-blekk gir lyssterke, holdbare resultater2.

Enkel konfigurasjon og betjening
Konfigurasjon og håndtering av medier går raskt og enkelt takket være en intern fargekalibreringssensor, enkel bytting mellom medier og en lettfattelig mediehåndteringsveiledning på skjermen. SC-P5000 passer sømløst inn i alle prøvetrykkarbeidsflyter og kan leveres med en SpectroProofer for automatisert fargekontroll. Skriveren støttes av alle større RIP- og programvareleverandører.

Nøkkelfunksjoner

 • Perfekt prøvetrykkskriver
  Opptil 99 % nøyaktighet på Pantone Solid Coated Colour
 • Enestående driftssikkerhet
  Pålitelig daglig drift og mindre vedlikehold
 • Svært god utskriftskvalitet
  Ultrachrome HDX-blekk gir lyssterke, holdbare resultater
 • Enkel konfigurasjon og betjening
  En rekke funksjoner for å sikre enkel konfigurasjon og håndtering av medier

 

Tilbehør
Blekk til Epson SureColor SC-P5000
1 049,-
14
Premium Luster Photo Paper er perfekt for digitale grafikere og kan brukes med alle Epson-blekk. Det produserer svært mettede utskrifter ved hjelp av maksimal blekkdekning og en høy D-maks, som gir ekte fotografiske reproduksjoner. Den 10-mil tykke, harpiksbelagte basen gir en fotografisk følelse og luster-overflaten produserer finishen som profesjonelle fotografer vanligvis foretrekker. Som alle Epsons nyskapende medier er dette papiret utviklet for å gi den høyeste oppløsningen og...
1 095,-
5
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.