SE TILBUD HER [FRI FRAKT OVER 1000*]

82008

Epson SC-P7500 24"

12 fargers rask fine art skriver

Varenr: 127842
34 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 3 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

 

 

 

SureColor SC-P7500, 24"/61 cm og SureColor SC-P9500, 44"/111,8 cm

Ultrachrome Pro12

Ultrachrome Pro12 er Epsons nyutviklede blekk med 12 forskjellige nyanser. I de nye modellene trenger du ikke velge mellom to forskjellige blekksett, alle 12 fargene lades samtidig, skriveren har to kanaler for svart og det tilkommer derfor ikke ekstra kostander ved bytte mellom blankt og matt papir.
 
Nytt er også Epsons "over-coating" -teknologi, en lignende funksjon som HP og Canon bruker. Men i stedet for å bruke en egen kanal på skrivehodet for gjennomsiktig blekk, brukes en tynn grå blekkfilm i stedet for å unngå "bronzing effekt" (umalte overflater i  hvite papirpartier) på mindre godt glanset papir. I tillegg til fordelen over, får du også dypere svarthet (høyere D-Max)  og bedre separasjon i mørke områder.

Økt Fargeområde  med 99% Pantone-dekning

Fargeområdet når nå opp til 99% av alle utskrivbare Pantone-farger. I tillegg, med nyutviklet LUT (Look Up Table), reduseres kornetheten i mellomtoner, og for eksempel oppnås en dypere svart på for eksempel backlitfilm.

SpectroProofer som tillegg

SpectroProofer (måleinstrument) for automatisk fargeprøvetaking er valgfritt, akkurat som før.
 
En relatert nyhet er at Epson nå bruker EMX-profiler, dvs. et online profilbibliotek der brukeren kan søke etter papirprofiler fra forskjellige medieprodusenter, og deretter automatisk laste dem opp til skriveren. EMX-profilen inneholder ikke bare ICC-profilen, men også innstillinger for for eksempel mating, papirtykkelse, blekkmengde  etc.

Innebygd LED-belysning

Akkurat som på Epsons store produksjonsskrivere, er LED-belysning innebygd i papirbanen slik at du ikke trenger å vente på en meter med utskrift før du eventuelt oppdager at fargene er feil.

Integrerte sub-blekkbeholdere

For å redusere risikoen for at blekk går tom under utskrift, er det såkalt. "sub tanker " installert i slangesystemet. Innholdet i subtanken  gjør det mulig å skrive ut et A0-print  i farger, selv om blekketkassetten er tom for blekk . En annen positiv effekt er at du vil kunne utnytte blekket i kassetten maksimalt uten å komme inn luft i slangesystemet.

Ny intuitiv berøringsskjerm i farger

Toppdekselet til skriverne er fullstendig redesignet og dermed støvbeskyttet for å minimere risikoen for "dysestopp". Denne type løsninger er tilgjengelig på andre Epson-modeller og har vist seg å fungere fantastisk godt. Det nye optiske displayet er helt på linje med de andre nye Epson-skriverne. Styring av menyen og knapper kan utføres med hansker, noe som kan være viktig i et produksjonsmiljø.

Støvbeskyttet og forbedret arkmating

I tillegg til  at skriveren er meget godt beskyttet mot støv i rullmatingen, er mating av enkeltark også blitt betydelig forbedret

Kunstkunstsamler

En liten, men godt etterspurt nyhet, er den utvidbare beskyttelsesduken som beskytter delikate kunsttrykk mot riper. Stoffet kan trekkes ut til hele 1,6 meters lengde om ønskelig.

Kryptert HDD

Integrert harddisk er tilgjengelig som et alternativ, nå med kryptering slik at den ikke kan leses i tilfelle den blir fjernet av uønskede, hverken ved bruk av PC eller annen tilsvarende modell
Du kan også bruke harddisken til repeterende jobber, dvs. at en fil som skal skrives ut igjen ikke trenger å gå gjennom en datamaskin, men kan skrives ut direkte fra skriver

Manuell rengjøring

For kunder i et produksjonsmiljø er konstant produksjon viktig.
SP7500/9500 gjør at brukere  vil kunne  rengjøre skrivehodet og område rundt  manuelt uten hjelp av teknikker
Alt du trenger er spesielle "topper"  og deretter er det bare  å åpne servicedørene Og deretter rengjøre i henhold til service instruksjonene. 

Auto-take up reel

For kunder som skriver ut store utskrifter eller større serier, er det også en automatisk mottakerrulle tilgjengelig. Et perfekt tilbehør til for eksempel plakatproduksjon der du først vil trykke, for å klippe ut alle plakater i en automatisk skjæremaskin etterpå.
Tilbehør
Calibrite ColorChecker Studio med software fra X-Rite er den helt nye fargebehandlingsløsningen for kreative som ønsker ekspertresultater. Utskriftene dine vil matche "det du ser" mer perfekt enn du noen gang trodde var mulig. Det profesjonelle nivået, start-til-slutt-fargebehandlingsløsningen bygget av Color Perfectionists for Color Perfectionists. ColorChecker Studio fra Calibrite ble laget for fotografer som elsker å skyte, skanne, redigere og skrive ut, men ikke elsker å kaste bort tid...
7 299,-
5
Alternativer
SureColor SC-P7500, 24"/61 cm og SureColor SC-P9500, 44"/111,8 cm
57 699,-
Stort fargespillerom Med et UltraChrome HD-8 fargers pigmentblekksett, gjør SC-P6000 det mulig å produserer en lang rekke Pantone®-sertifiserte1 farger for å lage resultater av høy kvalitet med stor nøyaktighet med lyse, livaktige farger. En avansert svart-hvittmodus hjelper til med å produsere dype og levende svarttoner med høy tetthet og utrolig jevne toneoverganger. Pålitelig og effektiv Med et Epson TFP PrecisionCore-skrivehode og automatisk dysekontrollfunksjon kan brukerne være...
27 499,-
Stort fargespillerom Med et ti fargers UltraChrome HDX-pigmentblekksett, leverer SC-P7000 98 % Pantone®-sertifiserte1 farger for overlegen kvalitet, svært nøyaktige resultater med lyse, livaktige farger. En avansert svart-hvittmodus hjelper til med å produsere dype og levende svarttoner med høy tetthet og utrolig jevne toneoverganger. Pålitelig og effektiv Med et Epson TFP PrecisionCore-skrivehode og automatisk dysekontrollfunksjon kan brukerne være sikre på at de...
29 999,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.