SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Focus Track 8X42 RF 1500m 8x42 med avstandsmåler Focus Track 8X42 RF 1500m 8x42 med avstandsmåler Focus Track 8X42 RF 1500m 8x42 med avstandsmåler

Focus Track 8X42 RF 1500m

8x42 med avstandsmåler

Varenr: 145039
7 299,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestillingsvare (
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Focus Track er et perfekt verktøy for den profesjonelle jegeren, da den kombinerer både avstandsmåler og kikkert i samme pakke. Focus Track er en avstandsmåler som kan måle avstander på opptil 1500 meter og samtidig fungere som en 8x42-kikkert. Den optiske konstruksjonen består av glass av høy kvalitet med avansert antirefleksbehandling som gir et skarpt bilde med god kontrast selv under vanskelige lysforhold eller i dårlig vær.

Focus Track 8x42 RF 1500m er en profesjonell avstandsmåler med lasermåleteknologi som kan måle avstander på opptil 1500 meter med en nøyaktighet på +/- 1 m. IPX5-klassifiseringen sikrer at du kan bruke den i all slags vær. Avstandsmåleren har flere avanserte funksjoner som måling av vinkelen mellom horisonten og målepunktet, indikering av horisontal avstand og høyde til målet.

Et riflet gummideksel gjør det enkelt å holde kikkerten med én hånd, enten du bruker hansker eller det regner. Øyekoppene har 4 dreibare posisjoner posisjoner og en øyeavlastning på 19,5 mm som gjør den enkel å bruke selv om du bruker briller. Hvert okular har også en individuell fokusinnstilling.

Målingen gjøres med et enkelt tastetrykk, og avstandsmåleren har syv forskjellige måleprogrammer for ulike scenarier:

Standardmodus Standardmodus der avstanden som vises, refererer til den rette siktelinjen til objektet.

LDP-modus Longest Distance Priority - enheten søker etter den lengste avstanden og hopper over hindringer som kan blokkere objektet, for eksempel busker, grener osv.

LDP / Scan-modus Samme som LDP, men får en vinkelmåling.

Tåkemodus Enheten sender et sterkere signal som passerer gjennom fuktighet. Minste måleavstand er 25 m for å sikre nøyaktigheten.

Vertikal posisjonsmodus Enheten måler høyden på et objekt, for eksempel et tre.

Horisontal posisjonsmodus For å måle avstand og vinkel viser avstandsmåleren horisontal avstand og vinkel etter beregning.

  • Hastighetsmodus** Enheten måler hastigheten til et objekt. Enheten kan da måle opptil 300 km/t.

Å måle ut noen referansepunkter under jakt er en enkel måte å effektivisere jakten på, men også under fuglejakt kan det være greit å kunne beregne avstanden til målet og beregne ballistikken for minste treffområde.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Kikkertstyrke 8x42