SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

114531 114531 114531 114531 114531 114531 114531

Fujifilm X-T5 Kamerahus Sort

Værtettet, IBIS, 6K, 40Mp

Varenr: 138745
21 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Ikke på lager for øyeblikket
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Nye FUJIFILM X-T5 er produsert med fokus på X-seriens opprinnelige kjerneverdier – å være et kompaktkamera med lav vekt, og den beste mulige bildekvalitet som sammen med sin klassiske håndtering og design tilbyr en behagelig fotografisk opplevelse.

FUJIFILM X-T5 blir det tredje kameraet i femtegenerasjons X-Serie, og har sammen med den nylig lanserte X-H2 den høyeste stillbildeoppløsningen i X-seriens historie på hele 40.2 MP, med mulighet for 160 MP Pixel Shift Multi-Shot. Kameraet kan oppta video i 6K, har en femakslet bildestabilisering som kompenserer opptil syv trinn, og motivgjenkjennelsesfunksjon for autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi.

Nye FUJIFILM X-T5 er den perfekte følgesvenn og dekker en mengde ulike fotograferingsstiler fra gate-/dokumentarfotografi hvor kameraets størrelse og vekt er en stor fordel, til landskapsfotografering og portrett som krever den høyeste mulige bildekvalitet.

Høyoppløst bildesensor med 160 MP Pixel Shift Multi-Shot

Den nye bakbelyste 40.2 MP-sensoren X-TransTM CMOS 5 HR, og den raske X-Prosessor 5 gir den nye X-T5 den høyeste bildekvaliteten noensinne for X-serien. Den nye bildesensoren har en forbedret bildebehandlingsalgoritme som gir et lavt støynivå til tross for det høye pikselantallet, og en ny pikselstruktur for effektivt få inn en større mengde lys, hvilket muliggjør ISO125 som standard følsomhet. Eksponeringstiden kan også kontrolleres med en større presisjon sammenlignet med tidligere generasjoner hvilket har forbedret den raskeste elektroniske lukkertiden med 2,5 trinn fra den tidligere 1/32 000 til 1/180 000. Dette gir brukere muligheten for å fotografere med den største blenderåpning selv under fotograferingsforhold med ekstremt sterkt lys.

Funksjonen Pixel Shift Multi-Shot er hvor kameraets bildestabilisering (IBIS) anvendes til å flytte bildesensoren og ta totalt 20 bilder som senere kan generere et bilde på cirka 160 MP med den dedikerte programvaren ”Pixel Shift Combiner”. Pixel Shift Multi-Shot funksjonen fanger RGB-pikselinformasjonen i de røde, grønne og blå pikslene presist hver for seg noe som gir den høyest mulige fargereproduksjon selv i de minste detaljene.


Autofokus utviklet med deep learning AI-teknologi

Den nye høyoppløste sensoren har et større antall fasedetekterende piksler sammenlignet med tidligere modeller, noe som resulterer i en mer nøyaktig autofokus for motiver med fin tekstur ved eksempelvis landskaps- og portrettfotografering. X-prosessor 5 har dobbelt så høy behandlingshastighet sammenlignet med tidligere generasjon, og en motivgjenkjennelsesfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sparer dine motiver på et imponerende vis. Den opptar og sparer automatisk mer enn bare ansikt og øyne, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog.
Anvendelse av en forbedret AF-prediksjonsalgoritme gir stabil fokusering selv i AF-C-modus. Dessuten har ansikts- og øyegjenkjenningen blitt svært forbedret for personer med briller eller munnbind.

X-T5 støtter HEIF-bildeformatet som gir 10-bits bildekvalitet i filer som er opptil 30% mindre enn vanlige JPEG-filer, kombinert med noen av Fujifilms godt likte filmsimuleringer (19 stk) utvider det muligheten for å levere høykvalitetsbilder direkte fra kameraet. Kameraets automatiske hvitbalanse er også utviklet med deep learning AI-teknologi for å utvide kameraets evne til å bestemme hvitbalanse i vanskelige situasjoner med ulike typer av lys.

4:2:2 10-bits video i 6K/30P

Kameraets høyoppløste bildesensor og nye prosessor muliggjør 4:2:2 10-bits videoopptak internt i 6K/30P med støtte for ulike kodekser (H.264 og H.265), og komprimeringsmetoder (ALL-intro og Long GOP). X-T5 har et 4K HQ-modus hvor det oppnås et meget høyt detaljnivå gjennom 6K-oversampling. Med fargegraderingsprofilen F-Log2 blir det mulig å oppnå et dynamisk omfang på opptil 13 trinn. Kameraets HDMI-utgang kan sende ut 12-bits ProRes Raw og Blackmagic Raw til en ekstern innspillingsenhet opptil 6.2K/29.97P

X-prosessor 5 har et lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere, i kombinasjon med kamerahusets varmeavledende struktur forlenger den maksimale innspillingstiden opptil cirka 90 minutter i 6K/30P. Akkurat som for kameraets stillbildedel kan man også i opptaksmodus dra nytte av kameraets autofokussystem med motivgjenkjennelse og imponerende etterfølgende autofokus for motiver i bevegelse.

Stor høyoppløst søker og forbedret ergonomi

Kameraets elektroniske søker har en oppløsning på 3.69 MP, høy forstørrelsesgrad (0,8x.) og oppdateringshastighet, samt forbedret synlighet og mindre forvrengning ved øyeforflytninger. X-T5 har en femakslet bildestabilisering (IBIS) som kompenserer opptil syv trinns lengre lukkertid, hvilket gir bedre forutsetninger ved eksempelvis håndholdt videoinnspilling og fotografering i svakt lys. Kameraets lukkere har også blitt forbedret for å håndtere opptil 500 000 eksponeringer.

Kamerahuset har en robust og værbeskyttet konstruksjon, og arver mye av håndteringen fra tidligere generasjoner med flere omfattende og intuitive kontroller for blant annet lukkertid, ISO og eksponeringskompensasjon for enkelt å få overblikk over sine innstillinger, selv når kameraet er avslått. X-T5 har en tydelig bryter for å veksle mellom stillbilder og video, og separate menyer alt etter hvilket modus kameraet er innstilt på. Det går nå raskt å veksle mellom video og stillbilde, men samtidig beholde innstillingene, og knappen for hurtigmeny (Q meny) er også tilpasset valgt opptaksmodus.

Kameraets grep er blitt forbedret, og flere av knappene har blitt større for enklere å kunne anvende når man eksempelvis arbeider med hansker. Den berøringsfølsomme 3-tommers LCD-skjermen har en oppløsning på 1.84 MP og kan vinkles i tre retninger; opp og ned når du fotograferer i liggende format, og opp når kameraet er vendt til stående format.

Funksjoner:

 • Bakbelyst 40.2 megapiksel APS-C X-Trans CMOS 5 HR sensor uten optisk lavpassfilter
 • X-Prosessor 5 med dobbelt så høy behandlingshastighet sammenlignet med tidligere generasjon
 • Femakslet bildestabilisering (IBIS) med opptil syv trinns kompensasjon
 • Motivgjenkjennelse med deep learning AI-teknologi som finner og sparer dine motiver
 • 160 MP Piksel Shift Multi-Shot funksjon
 • Raskere og mer følsom autofokus, motivfølgende AF med fem spesialtilpassede programmer, pluss et personlig custom-modus
 • Seriebildetagning med 20 bilder/s med elektronisk lukker og 15 bilder/s med mekanisk lukker
 • Videoinnspilling i 6K 30P og 4K 60P 4:2:2 10bit internt til minnekort
 • Full HD høyhastighetsvideo opptil 240p
 • Internt videoformat: H.264 og H.265 / HEVC
 • Videokomprimering: ALL-intra og Long GOP
 • ETERNA og ETERNA Bleach Bypass-filmsimulering med cinematisk stil
 • HDMI-utgang med mulighet for å sende ut ProRes Raw og Blackmagic Raw
 • F-Log2 fargegraderingsprofil for maksimalt dynamisk omfang, opptil 13 trinn
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videoinnspilling
 • Mikrofoninngang (3.5mm) og hodetelefonutgang (USB-C adapter som medfølger)
 • Tiltbar 3-tommers LCD-berøringsskjerm med 1 840 000 punkters oppløsning
 • Elektronisk søker med 3 690 000 punkters oppløsning, 0,8x forstørrelse og høy oppdateringsfrekvens
 • Doble minnekortspor for SD/SDHC/SDXC med støtte for UHS-II (Ultra High Speed Class 2)
 • Fujifilms godt likte filmsimuleringsmodus fungerer både ved fotografering og videoinnspilling
 • Wi-Fi for trådløs bildeoverføring og Bluetooth for konstant lavstrømstilkobling til telefon/nettbrett. Mulighet for å fjernstyre kameraet med appen FUJIFILM Camera Remote
Tilbehør
Fujifilm Batterilader BC-W235 Praktisk dobbeltlader som lar deg lade 2 batterier samtidig. Lader for batteriene: NP-W235
899,-
18
Dette settet inneholder 4 deksler. Dette gjør det enkelt å erstatte dekslene hvis de skulle komme bort. Settet inneholder: Minnekortluke Deksel for sync-terminal Deksel for blitssko Deksel for batterigrep-terminal Deksel for kjølevifte-terminal
249,-
2
Dette settet inneholder 4 deksler. Dette gjør det enkelt å erstatte dekslene hvis de skulle komme bort. Settet inneholder: Deksel til deksler på siden av kamera Deksel for sync-terminal Deksel for blitssko Deksel for batterigrep-terminal (sort og sølv)
149,-
1
Øyemusling for Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T2 og Fujifilm GFX 50S
179,-
Avansert lyssetting FUJIFILM EF-X500 er en blits for den kreative fotografen. Med et ledetall på 50 gir den mulighet for å lyssette mange ulike motiv. Foruten om at blitshodet kan vris i alle retninger tilbyr den også bruk og fjernstyring av flere blitser. Styr opptil tre grupper av blitser med full TTL-automatikk. En helt ny funksjon hos Fujifilm! Styrken på lyset kan styres individuelt for hver gruppe ved hjelp av kameraets spesielle blitsmeny. På denne måten kan fotografen få maksimal...
4 493,-
FAN-001 kjølevifte for Fujifilm X-H2S festes på baksiden av kamerahuset, når skjermen vippes ut, og fungerer som et aktivt kjølesystem for kameraet for å redusere sjansen for overoppheting. Denne viften er spesielt nyttig når du tar opp lengre opptak og jobber i varmere klima.
2 290,-
2
Oppladbart batteri til Fujifilm X-T4 med forbedret ytelse. Passer til: Fujifilm X-T4 Fujifilm GFX 100s
899,-
6
RR-100 er en kablet fjernutløser for Fujifilm. Å trykke på fjernutløseren gir samme effekt som om du trykker direkte på utløserknappen på kamera; trykk halvveis ned for å fokusere og helt ned for å ta bilde. Fjernutløseren har en praktisk låsemekanisme slik at du kan låse utløserknappen når du bruker bulb-funksjonen i kamera. Kablet fjernutløser for Fujifilm GFX100 / GFX100S / GFX50S II / GFX 50S / GFX 50R / X-H1 / X-Pro2 / X-T3 / X-T2 / X-T1 / X-T20 / X-T10 / X-T100 / X-E3 / X-E2S /...
359,-
Fujifilm VG-XT4 vertikalgrep til Fujifilm X-T4 Grepet har en solid værtettet konstruksjon i magnesium og har samme værtetting som kamerahuset. Det har hjul, joystick og knapper som gjør det enkelt og komfortabelt å fotografere i høydeformat. I tillegg har grepet hodetelefonutgang slik at en kan monitorere lyden ved videoopptak. Værtettet og solid konstruksjon Plass til to batterier Har eget sett med utløserknapp, fokushendel, AEL-knapp, AFON-knapp, kommandohjul,...
3 139,-
2
Kamerahusdeksel for Fujifilms speilløse systemkamera i Fujifilm X-serien.
99,-
8
Profesjonell ytelse med eksepsjonell kvalitet UHS II / U3 klassifisert SD-kort utformet for raskt serieopptak i høy oppløsning og lange videosekvenser i 1080p full-HD, 3D og 4K. En lesehastighet på opptil 250MB/s (1667x) gir rask filoverføring og effektiv arbeidsflyt. Uansett om du er en yrkesfotograf, videofotograf eller entusiast er Lexar Professional 1667x SDXC UHS-II-kort det perfekte kortet for deg som vil kunne ta lange bildeserier med høy oppløsning samt filme og overføre video i...
Fra 399,-
20+
Med dette minnekortet blir aldri kortet en flaskehals ved overføring av bilder eller video fra kamera til kort. Ta høyoppløselige bilder, 1080P full-HD video, 3D og 4K video, med en hastighet på 2000x (300MB/s). Kortet benytter UHS-II teknologi (UHS speed class 3(U3)). Med kortet følger det også med en nedlastbar programvare Image Rescue® og limitert livstidsgaranti (10 år). Høyhastighets-kort med UHS-II teknologi (U3) for lesehastighet opp til 2000x (300MB/s) Dekker...
2 052,-
6
Med dette minnekortet blir aldri kortet en flaskehals ved overføring av bilder eller video fra kamera til kort. Ta høyoppløselige bilder, 1080P full-HD video, 3D og 4K video, med en hastighet på 2000x (300MB/s). Kortet benytter UHS-II teknologi (UHS speed class 3(U3)). Med kortet følger det også med en nedlastbar programvare Image Rescue® og limitert livstidsgaranti (10 år). •Høyhastighets-kort med UHS-II teknologi (U3) for lesehastighet opp til 2000x (300MB/s) •Dekker behovet fullt ut
1 218,-
20+
20%
En kamerareim som er designet spesielt for speilløse systemkameraer. Slide Lite har alle de revolusjonerende egenskapene til Slide, men i en smalere utgave som gjør den ideell til å bære rundt på de litt mindre kameraene med utskiftbar optikk. Anchor-festene gjør at du kan bruke Slide Lite som en slingreim, nakke- eller skulderstropp og hurtigklemmer i aluminium gjør at du enkelt og kjapt kan justere lengden. Bredde på reim:...
639,-
799,-
2
20%
En kamerareim som er designet spesielt for speilløse systemkameraer. Slide Lite har alle de revolusjonerende egenskapene til Slide, men i en smalere utgave som gjør den ideell til å bære rundt på de litt mindre kameraene med utskiftbar optikk. Anchor-festene gjør at du kan bruke Slide Lite som en slingreim, nakke- eller skulderstropp og hurtigklemmer i aluminium gjør at du enkelt og kjapt kan justere lengden. Bredde på reim:...
639,-
799,-
3
20%
En kamerareim som er designet spesielt for speilløse systemkameraer. Slide Lite har alle de revolusjonerende egenskapene til Slide, men i en smalere utgave som gjør den ideell til å bære rundt på de litt mindre kameraene med utskiftbar optikk. Anchor-festene gjør at du kan bruke Slide Lite som en slingreim, nakke- eller skulderstropp og hurtigklemmer i aluminium gjør at du enkelt og kjapt kan justere lengden. Bredde på reim: 32mm Minimum lengde: 99cm Maks lengde: 145cm Nytt i...
639,-
799,-
5
20%
En kamerareim som er designet spesielt for speilløse systemkameraer. Slide Lite har alle de revolusjonerende egenskapene til Slide, men i en smalere utgave som gjør den ideell til å bære rundt på de litt mindre kameraene med utskiftbar optikk. Anchor-festene gjør at du kan bruke Slide Lite som en slingreim, nakke- eller skulderstropp og hurtigklemmer i aluminium gjør at du enkelt og kjapt kan justere lengden. Bredde på reim: 32mm Minimum lengde: 99cm Maks...
639,-
799,-
3
Saramonic Vmic Mini er en kompakt, retningsbestemt kondensatormikrofon som tar opp lyd av høy kvalitet til videoklippene dine. Egner seg til bruk på et DSLR / speilløst systemkamera eller sammen med en mobiltelefon. Kondensatorkonstruksjonen reduserer distraherende lyd fra omgivelsene, og fokuserer på lyden fremfor kameraet. Den integrerte gummidemperen forhindrer at mekanisk lyd fra kamera/telefon fanges opp av mikrofonen. Utstyrt med feste for standard tilbehørssko (type ...
749,-
Smallrig Cage for Fujifilm X-T4 Cage for Fujifilm som festes med 1/4" skrue i stativfeste i bunn og M2 lås på siden. I bunnen er det gummibelegg som gjør at kamera sitter godt og hindrer at kamera skrapes opp. Allsidig cage som har en rekke ulike festemuligheter. En rekke 1/4" skrufester på alle kanter samt 3/8" og en blitssko. Smallrig er et modulært system hvor du får en rekke ulike tilbehør som gjør at du kan skreddersy riggen din akkurat til ditt bruk. Blant annet fåt du håndtak...
1 399,-
Smallrig Cage for Fujifilm X-T4 med VG-XT4 grep Cage for Fujifilm som festes med 1/4" skrue i stativfeste i bunn og M2 lås på siden. I bunnen er det gummibelegg som gjør at kamera sitter godt og hindrer at kamera skrapes opp. Allsidig cage som har en rekke ulike festemuligheter. En rekke 1/4" skrufester på alle kanter samt 3/8" og en blitssko. Smallrig er et modulært system hvor du får en rekke ulike tilbehør som gjør at du kan skreddersy riggen din akkurat til ditt bruk. Blant annet...
1 590,-
1
Alternativer
Spesifikasjoner: Sensor: Fullformat CMOS, 30 megapixler Prosessor: DIGIC 8 Serieopptak: 8 bilder pr sekund, 5 bilder pr sekund med AF-tracking Autofokus: Dual-Pixel CMOS AF 5655 AF-punkter ISO: 100-40 000 (utvidbar til 50, 51200 og 102400) Lukkerhastighet: 30-1/8000 sekund Søker: 0,5" OLED, 3,69 megapixel, 100% dekning Skjerm: 3,15" LCD, 2,1 megapixel, 100% dekning Video: Opptil 4K 30p, MOV All-I 480Mbps 8-bit 4:2:2. Canon Log. Largring: 1x SD UHS-II Tilkoblinger:...
21 945,-
1
Den nye FUJIFILM X-H2 har den høyeste bildekvaliteten i X-seriens historie med en stillbildeoppløsning på 40,2 MP og intern videoopptak i 8K med Apple ProRes-kodeken. X-H2 deler flere funksjoner med den tidligere lanserte X-H2S som det robuste kamerahuset i magnesium, femakset bildestabilisering som kompenserer for opptil syv stopp, kortspor for CFexpress og motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi. Begge kameraene kan kompletteres med det...
24 999,-
2
Den nye FUJIFILM X-H2 har den høyeste bildekvaliteten i X-seriens historie med en stillbildeoppløsning på 40,2 MP og intern videoopptak i 8K med Apple ProRes-kodeken. X-H2 deler flere funksjoner med den tidligere lanserte X-H2S som det robuste kamerahuset i magnesium, femakset bildestabilisering som kompenserer for opptil syv stopp, kortspor for CFexpress og motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi. Begge kameraene kan kompletteres med det...
29 999,-
1
FUJIFILM X-H2S, en ny flaggskipmodell med den høyeste ytelsen for både stillbilder og video i X-seriens historie. Kameraet møter de ulike fotografiske behovene til profesjonelle og entusiastiske fotografer innen både stillbilde og video for en rekke typer fotografering, inkludert sport, action og fuglefotografering, hvor det stilles krav til den raskeste typen kamera. Med en nyutviklet, stacked bildesensor (X-Trans CMOS 5 HS) med fire ganger raskere lesehastighet...
29 481,-
5
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.