SE TILBUD HER [FRI FRAKT OVER 1000*]

105075 105075

Hama Green Screen Bakgrunn med stativ

80x180 cm

Varenr: 135587
1 499,-
-+
Bestilles ved ordre (ca 6 dager)
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Hama Green Screen Background med stativ 180x180 cm er en mobil bakgrunn for streaming, spill, sendinger og videokonferanser. 

  • Rask montering og demontering på få sekunder
  • Trinnløst justerbart teleskoprør (total høyde 235 - 270 cm)
  • Stabilt stativ med sklisikre fottrekk i plast
  • Kan stues bort og transporteres for å spare plass
  • Laget av non-woven som lett kan rengjøres 

Mobil bakgrunn for streaming, spill, sendinger og videokonferanser på kontoret, hjemmekontoret og chroma keying, perfekt for profesjonelle bloggere og vloggere. Ideell for foto- og videoopptak for redigering og digital etterbehandling.

Bakgrunnen til den grønne skjermen med hurtigkobling kan tas av stativet og henges opp individuelt. Ved hjelp av fjærmekanismen kan den grønne skjermen enkelt trekkes ut til ønsket størrelse og fikses og forblir rynkefri.

Bakgrunnen har formatet 180 cm x 180 cm som stativversjon, eller i formatet 180 cm x 150 cm som hengende versjon.

Alternativer
Hama Sammenleggbar bakgrunn 130cm er laget av høykvalitets nylonmateriale for profesjonelle opptak. Ideell for foto- og videoopptak Festes til ønsket stol Legg til ønsket tapet digitalt Inkludert bæreveske Mobil sammenleggbar bakgrunn for streaming, spill og videokonferanser på kontoret, hjemmekontoret eller i stuen. Kan settes opp på få sekunder og festes til enhver vanlig stol ved hjelp av de universale festeløkkene (for stolrygger med bredde ca. 35 cm - 65 cm). Bakgrunnen
449,-
Hama 2-i-1 er en sammenleggbar grønn/blå bakgrunn med størrelse 150 x 200 cm, som er ideell for foto- og videoopptak. Sammenleggbar bakgrunn for f.eks streaming og videokonferanser Sterk fjærring garanterer en rynkefri bakgrunnsoverflate Foldes ut på noen få sekunder Med monteringsløkker (1x kortside/2x langside) Inkludert bæreveske Sammenleggbar tofarget bakgrunn (grønn foran/blå bak) ideell for foto- og videoopptak for redigering og for digital etterbehandling. Løkker for...
849,-
1
Chromakey benyttes til film og videoproduksjon hvor en vil mikse bilder sammen. Innen digitalfoto benyttes chromakey når det skal legges inn forskjellige bakgrunner i bildet. Ideel til bruk i og utenfor studio. Laget i brannhemmende stoff som ikke skrukker. Lett å sette opp - lett å slå sammen - lett å ta med seg. Lastolite Instruksjonsfilmer Hvordan brette du sammen en Lastolite-bakgrunn eller Cubelite? Hvordan setter du lys? Disse og mange andre spørsmål får du svar på her:
4 399,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.