SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 1000*]

90950

Lastolite studiolink Chroma Key

Green Screen Kit 3x3m

Varenr: 130842
8 499,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Beskrivelse
Lastolite StudioLink Chromakey Green Kit er en bærbar 3x3 meter stor grønn skjerm som enkelt kan utvides med flere 3x3 meter moduler for å skape brede, høye grønne skjermvegger.


Aluminiumsramme
Lastolite StudioLink består av en aluminiumsramme som enkelt monteres og demonteres takket være designlignende trepinner. Hver del er koblet sammen via en elastisk ledning.


Chroma key stoff med klips
Stoffet har påsydde metallstenger langs sidene med klemmer som presses på aluminiumsrammen. Konstruksjonen gir enkel montering og holder stoffet stramt over hele overflaten.


Modulært system å bygge videre på
Lastolite StudioLink kan enkelt bygges sammen med flere seksjoner, både i bredde og høyde. Fordi seksjonene lett kan vinkles, er det lett å lage buede eller til og med 360 graders bakgrunn.

Alternativer
Manfrotto Chroma Key 3 x 3,5 m grønn. Bakgrunnsstoff i størrelse 3x3,5 meter med sydd kanal langs en kortside for enkel montering på stativbom. Chromakey eller Greenscreen er navnet på en metode som det er mulig å skjule og / eller tilsynelatende gjøre gjenstander usynlige / gjennomskinnelige i film- og TV-produksjoner. Chroma betyr farge på filmspråket og nøkkel betyr nøkkel. Stativ må kjøpes seperat.
2 699,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.