SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Manfrotto 231B Alu Column Stand Sort Lysstativ med hjul. 2,5m søylestativ Manfrotto 231B Alu Column Stand Sort Lysstativ med hjul. 2,5m søylestativ Manfrotto 231B Alu Column Stand Sort Lysstativ med hjul. 2,5m søylestativ Manfrotto 231B Alu Column Stand Sort Lysstativ med hjul. 2,5m søylestativ Manfrotto 231B Alu Column Stand Sort Lysstativ med hjul. 2,5m søylestativ

Manfrotto 231B Alu Column Stand Sort

Lysstativ med hjul. 2,5m søylestativ

Varenr: 107474
4 699,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestillingsvare (
Beskrivelse
Beskrivelse

 

- Sort kolonnestativ med hjul perfekt for studiobruk
- En fjærbelastet glidearm muliggjør høydejustering av armaturet
- Flere lys kan monteres på samme søylestativ
- Basen som er lett å fjerne for transport og lagring
- Enkelt å sette opp på sekunder

 

Innovativ, kompakt og enkel å transportere. Du kan ikke be om mer fra et søylelysstativ. Den er laget etter Italias verdensledende kvalitetsstandarder, slik at du vet at den er bygget for å vare. Og den er veldig solid, så du trenger ikke å bekymre deg for at den ryker under belastning.

Dette belysningsstativet er perfekt for studioarbeid, med låsbare hjul som gjør det enkelt å flytte rundt, og stabilt når det er på plass. Ikke nok med det, det er enkelt å oppbevare og ta med deg fra sted til sted, takket være en smart avtakbar base. Og den er sterk nok til å holde flere lys samtidig, noe som gjør den ikke bare bærbar, men også kraftig.

Stativet har en diameter på 35 mm og når opp til 250 cm, noe som gir deg en hel verden av kreative muligheter, og akkurat de riktige dimensjonene for studioarbeid. En smart fjærbelastet arm gir ekstremt presise høydeendringer, slik at du kan gli fra en posisjon til den neste med full presisjon, i en jevn kontrollert bevegelse.