SE KAMPANJER [FRI FRAKT OVER 1000*]

31290

Nikon Camera Control Pro 2

Programvare for kamerastyring

Varenr: 110747
1 649,-
-+
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Denne programvaren gjør det mulig å fjernstyre innstillingene på de fleste digitale speilreflekskameraer fra Nikon. Kobling mellom datamaskin og kamera kan skje ved hjelp av USB-kabel eller via trådløst LAN med trådløs sender. Det er støtte for avanserte kamerafunksjoner som f.eks. LiveView, Bildekontrollsystem og Viewer, som sammen gjør det mulig å forhåndsvise og velge ut bilder før de overføres til datamaskinen. Den støtter også arbeidsflyter fra Nikons eksklusive programvare for bildebehandling og -visning.

  • Fjernstyring av de fleste innstillingene på Nikons digitale speilreflekskameraer, f.eks. eksponeringsmodus, lukkerhastighet og blenderåpning.
  • Tilkobling via kablet eller trådløst LAN ved bruk av trådløs sender.
  • Direkte overføring av bilder fra kamera til datamaskin og håndtering av alle leddene i arbeidsflyten fra bildene blir tatt til de lagres.
  • Forbedret Viewer-funksjon med tittebildevisning av bilder som er lagret på datamaskinen.
  • Bilder i kamerabufferen kan bekreftes eller slettes med tittebilde- eller forhåndsvisning på en datamaskin før de overføres.
  • Støtter LiveView-moduser (håndholdt og stativ) der kamerasensoren sørger for forhåndsvisning i sanntid gjennom objektivet. LiveView-støtte gjør det mulig å justere fokuspunkt og/eller lukkerutløser samtidig, samt bekrefte bildet på en dataskjerm. I stativmodus kan valg av autofokuspunktet fjernstyres.
  • Støtter Bildekontrollsystemet som gjør det mulig å velge og justere bildeparametere på en datamaskin, samt opprette egendefinerte kurver (tonekompensasjonsdata) og lagre disse tilbake i kameraet.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.