Nitecore CW20 CineWind Kompakt og kraftig vindmaskin Nitecore CW20 CineWind Kompakt og kraftig vindmaskin Nitecore CW20 CineWind Kompakt og kraftig vindmaskin Nitecore CW20 CineWind Kompakt og kraftig vindmaskin Nitecore CW20 CineWind Kompakt og kraftig vindmaskin Nitecore CW20 CineWind Kompakt og kraftig vindmaskin Nitecore CW20 CineWind Kompakt og kraftig vindmaskin Nitecore CW20 CineWind Kompakt og kraftig vindmaskin Nitecore CW20 CineWind Kompakt og kraftig vindmaskin

Nitecore CW20 CineWind

Kompakt og kraftig vindmaskin

Varenr: 146153
799,-
-+
Ikke på butikklager for øyeblikket
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

CineWind CW20 har innovative funksjoner som gjør den egnet for profesjonelle oppgaver, samtidig som den beholder designet til vanlige håndholdte turbovifter. Den setter en ny standard for hva håndholdte vindmaskiner kan oppnå.

Den er kompakt og lett med sine 321 gram, noe som gjør den enkel å bære i lommen eller hånden. Laget av flykvalitets aluminiumslegering med HA III militærgrad hard-anodisert finish, er Cine wind CW20 både holdbar og motstandsdyktig mot riper, svette og fingeravtrykk.

CW20 skiller seg fra vanlige turbovifter med sin innebygde 100W børsteløse turbomotor som spinner på 98 000 RPM og når en vindhastighet på opp til 42 meter per sekund (150km/t). Den starter på bare 0,3 sekunder, og går raskt fra av til full kraft, noe som gir rask respons og sterk luftstrøm, 70 % raskere enn konkurrentene.

Viften tilbyr ubegrensede hastighetsinnstillinger og jevn rotasjonskontroll. Den 100-watts motoren gir umiddelbar respons uten forsinkelse, slik at viftehastigheten kan justeres raskt. Den kan også simulere naturlig vind, noe som gjør den perfekt for bryllups- og reisefotografering, e-handelsskyting og filmskaping.

CW20 har et innebygd høyytelsesbatteri med 26,64Wh (14,8V) kapasitet, som gir opptil 20 minutters driftstid ved maksimal vindhastighet. Den støtter også 18W QC/PD hurtiglading, noe som er 80% høyere enn konkurrentene, og lader opp på omtrent 2,5 timer.

I tillegg til å være en fotografivifte, fungerer CW20 også som en praktisk støvblåser. Den er perfekt for både innendørs og utendørs bruk, og kommer med to dyser - en rund og en flat - som forbedrer rengjøringsytelsen i ulike situasjoner, inkludert fotografering, rengjøring av hjemmet og utendørsaktiviteter.

Spesifikasjoner:
- Nominell effekt: 100W (MAKS)
- Rotasjonshastighet: 98,000 RPM (MAKS)
- Vindhastighet: 15 km/t – 150 km/t
- Batterikapasitet: 26.64Wh (ca 20min batteritid på full styrke)
- Dimensjoner: 115,2 mm x 38,2 mm x 67,2 mm
- Vekt: 321 g (uten tilbehør)
- Tilbehør: Flat dyse, Rund dyse, Snor, USB-C ladekabel, Oppbevaringsetui

 

 

Tilbehør
Alternativer