SE KAMPANJER [FRI FRAKT OVER 1000*]

74054 74054 74054 74054 74054 74054 74054 74054

Olympus OM-D E-M1X Kamerahus

20,4 megapiksler, rask autofokus

Varenr: 125205
20 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Spesifikasjoner:

  • Bildebrikke: 4/3'' Live MOS-bildebrikke
  • 20,4 effektive megapiksler
  • 2x TruePic VIII bildeprosessorer
  • Kamerahus i magnesium
  • Cirka 100% søkerdekning, søker med 2360k punkter
  • Bildestabilisator: Femdimensjonal, vertikal eller horisontal aktivering, automatisk
  • Lukkerhastighet: 1/8000 - 60 s (i 1/3, 1/2, 1 EV-trinn).
  • Vippbar 3'' LCD skjerm med berøringspanel

 

Nye OM-D E-M1X fokuserer på behovene til profesjonelle brukere, med forbedret pålitelighet og ytelse.

Kameraet er tilpasset behovene til profesjonelle brukere med fokus på pålitelighet, hastighet, presisjon og bildekvalitet. Og E-M1X er fremdeles tro mot Olympus’ løfte om å tilby det mest kompakte og lette kamerasystemet i sin klasse. Olympus’ nyeste tillegg til det profesjonelle OM-D-utvalget understreker potensialet til Micro Four Thirds-bildebrikkeformatet, og er stappfullt av det nyeste i bildeteknologi. Kameraet har et robust hus med integrert vertikalgrep, og er bygget for maksimal pålitelighet og anvendelighet under alle forhold. Med verdens beste bildestabilisering (IS), et nyutviklet og raskt autofokus (AF)-system, og to TruePic VIII-bildeprosessorer som muliggjør rask respons og håndholdt fotografering med høy oppløsning, tilbyr dette kraftige kameraet en overbevisende kombinasjon av imponerende funksjoner, ytelser og portabilitet. Sammen med Olympus’ M.Zuiko-objektiver, produserer E-M1X svært høy bildekvalitet og utmerker seg spesielt når portabilitet, hastighet og pålitelighet er helt avgjørende – for eksempel ved fotografering av dyreliv, dokumentarer og sport.En ny standard for holdbarhet, pålitelighet og anvendelighet

Med integrert vertikalgrep har E-M1X det mange profesjonelle fotografer ønsker seg for å sikre god ergonomi og pålitelighet. Designet er det samme på både vertikal- og horisontalgrepet, og brukerne kan dra nytte av de samme, intuitive håndbevegelsene ved fotografering i både portrett- og landskapsformat.


Oppsettet, formen og høyden på alle knapper, ratt og spaker har blitt utformet på nytt, slik at brukerne kan konsentrere seg om fotografering i søkeren, som også har fått et nytt optisk design og industriens klasseledende forstørrelse på 0,83x (tilsvarende 35 mm). En ny styrespak med flere funksjoner er tilpasset både horisontal og vertikal posisjon, slik at brukerne raskt kan endre fokusområde. I tillegg til standardlåsespaken gjør en ny C-låsespak det mulig å låse kontrollene på vertikalgrepet, og å låse kun utvalgte kontroller.


Den anerkjente OM-D-værforseglingen, har blitt løftet til et nytt nivå i E-M1X og gjør den til verdens beste. Kameraet har bestått Olympus’ egne sprutsikkerhets-tester, som er strengere enn IPX1, slik at brukerne kan fotografere i de aller tøffeste værforhold. Støv-, sprut- og frysebestandig ytelse opprettholdes selv ved tilkobling av ekstern kabel, mikrofon eller hodetelefoner.


Systemet for støvreduksjon på sensoren har nå et forbedret supersonisk bølgefilter (SSWF) med spesialbelegg som vibrerer 30 000 ganger per sekund. Det reduserer muligheten for at støv eller smuss ødelegger bilder og utstyr med en faktor på 10. Flere funksjoner forbedrer kameraets holdbarhet og pålitelighet; en konstruksjon som distribuerer varme ved videoinnspilling og sekvensfotografering, og en førsteklasses lukkerlevetid på 400 000 eksponeringer.


Holderen for to BLH-1-batterier (som også brukes av E-M1 Mark II) i E-M1X, gjør det mulig å ta opptil 2580 bilder på en oppladning. Med USBstrømforsyning (USB-PD) fra opptil 100 Watts strømkilder, kan begge batteriene i kamerahuset lades fullt på omtrent to timer.


Nyutviklet autofokussystem for optimal komfort, hastighet og presisjon


OM-D AF-systemet har blitt fullstendig nyutviklet for E-M1X: Med utgangspunkt i den 121-punkts, all-cross-type, chip-baserte fasedeteksjons AF-sensoren fra OM-D E-M1 Mark II, har AF-algoritmen blitt omarbeidet og drastisk forbedret. E-M1X benytter AF-informasjon fra lagrede fotografier til hurtig registrering av uforutsigbare motivbevegelser og endringer i motivets hastighet.


OM-D E-M1X inneholder i tillegg flere AF-innstillinger, blant annet ulike AFmålmoduser (som nå støtter grupper på 25 fokuspunkter) og egendefinerte posisjonsinnstillinger for AF-området når kameraet holdes vertikalt eller horisontalt. Fokuspunkter kan raskt forskyves med den nye multifunksjons styrespaken.


AF-systemets nye, intelligente motivgjenkjenningsfunksjon kan automatisk identifisere spesifikke motiver (motorsport/fly/tog), fokusere, og finne det optimale fokusområdet slik at brukerne kan konsentrere seg fullt og helt om bildekomposisjonen.


Med mulighet for autofokus i svakt lys ned til -6 EV-trinn, fjerner også EM1X-kameraet bekymringer knyttet til fotografering i mørke omgivelser.


Høyhastighetsytelse og utmerket bildekvalitet

 

Hastigheten og bildekvaliteten til nye E-M1X er drevet av en Live MOSbildebrikke med 20,4 MP og et nytt belegg som leverer forbedret sensitivitet, i tillegg til to høyhastighets TruPic VIII-bildeprosessorer som forbedrer fundamentale ytelsesfaktorer som oppstartstid og gjenopprettingstid fra hvilemodus. Den doble prosessorutformingen bidrar ikke bare til et raskere kamera, men gir også støtte for to høyhastighets SD-kortspor av typen UHSII og de nyeste fotograferingsfunksjonene, som håndholdt fotografering i høyoppløsningsmodus, Live ND og autofokus med intelligent motivgjenkjenning.

Med E-M1X har Olympus’ ingeniører hevet bildestabilisering til enda et nytt nivå: Introduksjonen av en nyutviklet gyrosensor gir kameraet støtte for verdens beste kompenseringsytelse. Sammen med et M.Zuiko IS PROobjektiv og Sync IS-teknologien, kan kameraet stabilisere fem akser og kompensere for ca. 7,5 lukkerhastighetstrinn1. Det fjerner behovet for stativ med tre ben og muliggjør frihåndsfotografering i mange nye situasjoner.

Med låst AF støtter E-M1X høyhastighets sekvensfotografering på maksimalt 60 bps for å fange de øyeblikkene menneskeøyet ikke klarer å se på brøkdelen av et sekund. AF/AE-følgefokusering fungerer ved maksimalt 18 bps.

 

Kameraets Pro Capture-modus tar opptil 35 bilder med tilbakevirkende effekt fra det tidspunktet lukkerknappen trykkes helt ned under fotografering. Denne funksjonen ble allerede kritikerrost da den ble introdusert i OM-D EM1 Mark II, og er ideell for action-fotografering av motiver med uforutsigbare bevegelser.

I tillegg til fotografering i høy oppløsning på maksimalt 80 MP med stativ, finnes det nå en funksjonalitet for håndholdt fotografering i høy oppløsning på OM-D E-M1X: Denne funksjonen er utformet for fotografer som ikke vil være begrenset av stativ, og generer ett enkelt bilde i høy oppløsning som tilsvarer det fra en bildebrikke på 50 MP – uten noen tegn til uskarphet.

En ny Live ND-funksjonalitet muliggjør langsomme lukkerhastighetseffekter og store blenderåpninger, tilsvarende et ND-filter. Motivet kan ses i søkeren, og effekten kan redigeres før brukeren tar bildet. Effekten angis i fem nivåer: ND2 (tilsvarende ett lukkerhastighetstrinn) ND4 (to trinn), ND8 (tre trinn), ND16 (fire trinn) og BD32 (fem trinn).

Videoegenskaper og andre funksjoner

 

I tillegg til fotografier av profesjonell kvalitet, er nye E-M1X en mester på videoinnspilling. Det har alle ekstrafunksjonene filmskapere trenger for å fange øyeblikkene når de oppstår. Med det ultrahøyoppløste videoformatet Cinema 4K (C4k, 4096 x 2160) har ikke filmskapere bare den høyeste opptaksoppløsningen per dags dato, men også mer fleksibilitet når det kommer til etterbehandling. Den kraftige bildestabiliseringen med fem akser og den elektroniske stabiliseringen muliggjør raffinert, håndholdt 4K- og C4K-videoinnspilling med tre valgbare nivåer for bevegelseskompensasjon, avhengig av fotografens posisjon og bevegelse. For å motvirke skiftende lysforhold som er typiske under dokumentar- og naturfotografering, støtter E-M1X log video. OM-Log400 leverer video uten tap av detaljer i skygger eller høylys, og større frihet over videokreativitet gjennom fargegradering. Videre støttes nå høyhastighetsvideo på 120 bps i full HD, noe som gir muligheten til å spille inn slow motion i kinokvalitet.

OM-D E-M1X har innebygget GPS-sensor, temperatursensor, trykkmåler og kompass, som samlet kalles «feltsensorer». I tillegg til posisjonsinformasjon om lengdegrad og breddegrad, registrerer sensorene temperatur, høyde over havet og kameraets retning for å gi bildene detaljert fotograferingsinformasjon.

Med funksjonen for anti-flimmerfotografering registrerer kameraet flimmerfrekvensen til kunstige lyskilder og aktiverer lukkeren når lyset er sterkest, for å minimere ujevn eksponering og ujevne farger mellom sekvensbilder. Flimmerskanning forminsker stripemønstre som kan oppstå ved bruk av stillemodus (elektronisk lukker) og ved videoinnspilling, slik at brukerne kan finjustere lukkerhastigheten.

Ny Wi-Fi-fotografering muliggjør tethered shooting uten kabel, og trådløs bildeoverføring til datamaskin med kamerakontrollprogramvaren «Olympus Capture».

Tilbehør
BLH1 BLH-1 er et batteri med høy kapasitet og forbedret ytelse, slik at du kan ta flere bilder. Med et ekstra BLH-1 vil du aldri igjen gå glipp av et bilde på grunn av tomt batteri. Perfekt for lengre fotograferinger med HLD-9 eller på reise uten mulighet for lading. 1720 mAh oppladbart litium-ion-batteri
839,-
6
Kamerabatteri for Olympus OM-1.
949,-
Usedvanlig god oppløsning og hastighet OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO er klar til å levere deg det ultimate innen oppløsning og hastighet. Den særegne objektivsystemkonstruksjonen gir deg en slående bildekvalitet med skarphet fra kant til kant. Den fjerner praktisk talt alle avvik og fiolette ytterkanter slik at du bekymringsløst kan ta bilder med største blender. Takket være det kompakte fokuseringssystemet har du svært presis AF, noe som også er ideelt for å oppnå...
11 990,-
Perfekt bevegelighet og brukervennlighet Med M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO (tilsvarer 24-200 mm på fullformat) har du et universalobjektiv som er perfekt for alle fotooppdrag, med en fantastisk zoom på 8,3 x. Den fungerer med en kraftig 5-akses bildestabilisator via Sync IS for å ta skarpe bilder uten stativ. Den er også kompakt i størrelse, men stappfull av teknologi. Den konstante, store blenderen gjør at du kan zoome inn og ut uten å bekymre deg for eksponeringen. ...
12 139,-
2
Olympus M.Zuiko Digital ED 40-150mm 1:2.8 PRO Nå er det et Micro Four Thirds telefotoobjektiv for OM-D E-M1 som får frem den aller beste bildekvaliteten som kameraet kan by på. Det er ekstremt kompakt og lett og gir en forbløffende bærbarhet for et objektiv av denne pro-klassen - med en brennvidde på 40 til 150 mm (tilsvarende et kamera med 35 mm film). Tilhengere av OM-D sa fra, og Olympus lyttet: Dette kraftige objektivet gir også en rask autofokus på 40 til 150 mm, en 70 cm...
13 989,-
2
Usedvanlig god oppløsning og hastighet Finn en ny vinkel med OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 20mm F1.4 PRO. Dette kompakte objektivet i OM SYSTEM PRO serien leverer sylskarpe bilder med nydelig bokeh. Objektivet er værforseglet og klar for tøffe eventyr. Spesifikasjoner: Konstruksjon: 11 elementer i 10 grupper Brennvidde: 20mm (tilsvarende 40mm på fullformat) Synsvinkel: 57° Blender: f/1.4-16 med 9 Sirkulær blender diafragma for naturlig bakgrunnsuskarphet ...
7 490,-
4
Slide er den mest brukervennlige nakkestroppen du kan tenke deg. Kan brukes som slynge, rundt nakken eller skulderstropp. Slide er laget av 45mm tubet setebeltemateriale med innebygd polstring. Justeringsspennene og de patenterte anchor-festene er av aluminium. Fungerer med alle kamera: Festes til et hvert kameras festepunkter eller stativskrue med Anchor Link eller medfølgende plate. Brukervennlig: kan brukes som slynge, nakke- eller skulderstropp. Rask...
690,-
2
ZEISS Cleaning Kit Et komplett rensesett for utvendig rens av kamera og objektiver. Inneholder alt du trenger og leveres i praktisk veske som gjør det lett å holde det samlet. Innhold: 10 stk. våtservietter Mikrofiberklut i str. 18 x 18 cm Rensemiddel til objektiv, 30 ml Støvbørste Blåsebelg Veske
599,-
20+
Alternativer
Fujifilm X-T4 er et allsidig og kompakt speilløst kamera fullpakket med nyheter og forbedringer for å imøtekomme ønsker fra entusiaster og profesjonelle fotografer både for stillbilder og video. X-T4 har fått femakslet bildestabilisering og et nytt, kraftigere batteri. X-T4 er et svært allsidig kamera og et komplett bildeverktøy for både stillbilde- og videofotografen. Dette er dermed et godt allroundkamera som passer like godt for deg som filmer og tar bilder, og er et ypperlig valg til
Fra 18 985,-
11
OM SYSTEM OM-1 er kulminasjonen av nyutviklede enheter og banebrytende digitale teknologier; det leverer høy bildekvalitet som overgår forventningene til sensorstørrelsen. Det har også autofokus og serieopptaksytelser som langt overgår konvensjonelle modeller, og forbedrer de grunnleggende ytelsene dramatisk. Vi har inkludert prosessorstyrt fotograferingsteknologi på et tidlig stadium; det gir fotografen muligheter til å bruke funksjoner som Live
Fra 22 490,-
OM SYSTEM OM-1 er kulminasjonen av nyutviklede enheter og banebrytende digitale teknologier; det leverer høy bildekvalitet som overgår forventningene til sensorstørrelsen. Det har også autofokus og serieopptaksytelser som langt overgår konvensjonelle modeller, og forbedrer de grunnleggende ytelsene dramatisk. Vi har inkludert prosessorstyrt fotograferingsteknologi på et tidlig stadium; det gir fotografen muligheter til å bruke funksjoner som Live
22 490,-
OM SYSTEM OM-1 er kulminasjonen av nyutviklede enheter og banebrytende digitale teknologier; det leverer høy bildekvalitet som overgår forventningene til sensorstørrelsen. Det har også autofokus og serieopptaksytelser som langt overgår konvensjonelle modeller, og forbedrer de grunnleggende ytelsene dramatisk. Vi har inkludert prosessorstyrt fotograferingsteknologi på et tidlig stadium; det gir fotografen muligheter til å bruke funksjoner som Live
28 490,-
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.