OWC CFexpress Atlas Pro R1700W1500 512GB CFexpress Type B, 512GB

OWC CFexpress Atlas Pro R1700W1500 512GB

CFexpress Type B, 512GB

Varenr: 146793
2 699,-
-+
20+ stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Det kostnadseffektive valget for de fleste profesjonelle arbeidsflyter.

  • Profesjonell hastighet: opptil 1500 MB/s skrivehastighet og 1700 MB/s lesehastighet i den virkelige verden for de mest avanserte bruksområdene for profesjonelle innholdsskapere, inkludert raske RAW-bildesekvenser og videoopptak med høy bithastighet på opptil 6K12.
  • Kompatibel: fullt kompatibel med et bredt utvalg av speilreflekskameraer og speilløse kameraer.
  • Kompatibel: oppfyller alle CFexpress Type B 1.0- og 2.0-spesifikasjoner
  • Effektiv: 128 GB og 256 GB kapasitet for kameraer i XQD-format som har blitt oppdatert til å støtte CFexpress
  • Robust: motstandsdyktig mot støt, bøying, støt, ESD, UV-stråler og røntgenstråler

Profesjonell ytelse til en overkommelig pris. Når du vil ha et CFexpress Type B-minnekort som dekker alle de vanligste behovene i en profesjonell arbeidsflyt, er Atlas Pro CFexpress et kostnadseffektivt valg. Du får fantastisk ytelse for de mest krevende fotoprosjektene, inkludert actionfylte sports- og naturbilder. Ta opp opptil 6K video med høy bithastighet. Enten du er en fotograf som bruker et XQD-kamera med oppdatert fastvare og bare trenger beskjeden lagringsplass, eller en filmskaper som bruker det nyeste kameraet, finnes det et Atlas Pro CFexpress-kort med optimal kapasitet for ditt spesifikke behov.

Kvalitet inn = kvalitet ut Takket være en ekstremt grundig kvalitetskontrollprosess kan du jobbe ubekymret i visshet om at Atlas Pro CFexpress-kortet leverer den hastigheten og dataintegriteten du trenger når du bare har én sjanse til å fange øyeblikket. Kvalitet inn, kvalitet ut. Atlas Pro CFexpress-kortet utgjør forskjellen for avanserte arbeidsflyter og maksimal bruk av kamerainnstillinger.

**Pro-hastighet Opptil 1500 MB/s skrivehastighet og 1700 MB/s lesehastighet i den virkelige verden for de mest avanserte bruksområdene, inkludert raske RAW-bildesekvenser og videoopptak med høy bithastighet på opptil 6K.

Atlas Pro CFx 128 GB Atlas Pro CFx 128GB. Maks. sekvensiell lesing 1700 MB/s Maks. sekvensiell skriving 1400 MB/s

Atlas Pro CFx 256 GB Maks. sekvensiell lesing Maks. sekvensiell lesing 1700 MB/s Maks. sekvensiell skriving 1400 MB/s

Atlas Pro CFx 512 GB - 2,0 TB** - 2,0 TB**. Maks. sekvensiell lesing 1700 MB/s Maks. sekvensiell skriving 1500 MB/s

**Kompatibel Fullt kompatibel med et bredt utvalg av speilreflekskameraer og speilløse kameraer.

**I samsvar med Oppfyller alle CFexpress Type B 1.0- og 2.0-spesifikasjoner

**Effektiv 128 GB og 256 GB kapasitet for kameraer i XQD-format som er oppdatert til å støtte CFexpress.

**Tålig Motstandsdyktig mot slag, bøying, støt, ESD, UV-stråler og røntgenstråler

Ta bilder, lagre og bytt... hvor som helst. Atlas Pro CFexpress-kort tåler de tøffeste miljømessige utfordringer, inkludert røntgenstråler, UV-stråler, støt, fall og ekstreme temperaturer. Ta bilder, lagre og bytt med full trygghet. Med Atlas Pro CFexpress-kort er arbeidet ditt - og ryggen din - godt beskyttet.

**Hvem er det for?

  • Action- og sportsfotografer på mellomnivå
  • Fotografer på mellomnivå innen utendørs- og naturfotografering
  • Individuelle profesjonelle foto- og videoprofiler med avanserte funksjoner
  • Filmproduksjonsselskaper

**Hva er det for?

  • Å fange det vinnende spillet i spillet i klare detaljer
  • Skape en stillbildesekvens av en gepard som løper ned et bytte
  • Influencere med store merkevarer og mange følgere som trenger å lage forbedret, profesjonelt innhold til kanalene sine
  • Produktfotografering

**Sannhet i tall

  • Opptil 1500 MB/s skrivehastighet
  • Opptil 1700 MB/s lesehastighet
  • Opptil 400 MB/s vedvarende skrivehastighet

Høye teoretiske ytelsestall er absolutt iøynefallende, men de er misvisende når arbeidsflyten krever hastighet i den virkelige verden. Derfor tar vi oss ekstra tid til å teste OWCs flash-lagringsløsninger intensivt, og vi deler testoppsett og parametere med deg. Når vi oppgir at Atlas Pro CFexpress-kort har en pålitelig toppytelse på opptil 1500 MB/s ved skriving, 1700 MB/s ved lesing og opptil 400 MB/s ved vedvarende skrivehastighet, er det et uttrykk for vår forpliktelse til "OWC Difference", som sikrer at disse CFexpress Type B-kortene leverer den ytelsen du forventer.

Få maksimal ytelse fra dine Atlas Ultra CFexpress-kort. Detaljene er viktige når det gjelder å få best mulig ytelse fra CFexpress-kortet ditt. Bruk bare en CFexpress Type B-minnekortleser av høy kvalitet, som OWC Atlas FXR, som er spesielt utviklet og grundig testet for å gi effektiv varmespredning, slik at minnekortet leverer maksimal, vedvarende og gassfri ytelse.

Hvis du er nødt til å bruke et kamera eller en leser som ikke har effektiv varmespredning, har Atlas Ultra CFexpress-kort en innebygd beskyttelse som automatisk reduserer hastigheten for å forhindre varmeskader og samtidig sikre en temperatur som er trygg å håndtere.

OWC Atlas Ultra CFexpress-minnekort + OWC Atlas FXR-leser. Etter intensive stresstester med flere sykluser med full kapasitet leverer Atlas FXR-leseren fortsatt en vedvarende lesehastighet på 1400 MB/s og en skrivehastighet på 1200 MB/s fra et 650 GB Atlas Ultra CFexpress-minnekort, samtidig som den holder en sikker temperatur.

*Opptil 1500 MB/s skrive- og 1700 MB/s leseytelse ble observert basert på testing av OWC Atlas Pro CFexpress-kort i et Ableconn PEX-CF106 PCI Express 3.0 x4 Host Adapter Card i et Gigabyte Aorus Master X570-hovedkort med en AMD Ryzen 9 5950X 4,9 GHz-prosessor og 32 GB RAM i Windows 10 Pro med Crystal Disk Mark (1 GB filstørrelse). Det ble observert vedvarende skrivehastigheter på opptil 140 MB/s for 128 GB-kortet, opptil 300 MB/s for 256 GB-kortet og opptil 400 MB/s for 512 GB-2 TB-kortene. Ytelsen vil variere avhengig av vertsmaskinvare, programvare, bruk og lagringskapasiteten på Atlas Pro CFexpress-kortet.

Atlas Pro CFexpress-kort med 512 GB og høyere kapasitet anbefales for 6K-videoopptak.

**Inkluderer (1) OWC Atlas Pro CFexpress Type B-minnekort av typen Atlas Pro (1) juveletui 3 års begrenset OWC-garanti

Alternativer