SE SOMMERTILBUD☀️FRI FRAKT OVER 1000*

8%
99457 99457 99457 99457 99457 99457 99457

Panasonic Lumix G9 kamerahus Demovare

DEMOVARE, Systemkamera, 20mp, 4K, WiFi

Varenr: 133702
10 999,-Kampanjepris
11 999,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager nett & butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Denne varen har vært brukt som demoprodukt. Den leveres med fullstendig emballasje og full garanti. Den kan ha bruksmerker og tegn på bruk. Bildet er et standard produktbilde og ikke bilde av det faktiske produktet. 

 

Møt nye Panasonic Lumix G9 - et systemkamera pakket med innovativ teknikk og utrustet med en 20,3 megapixel Live MOS-sensor som fanger stillbilder med enestående skarphet og detaljrikdom.

 • 20.3mp og 80mp HighRes Raw
 • Fysiske kontroller og toppdisplay
 • Rask seriebildetagning
 • Advanced DFD
 • Doble minnekortplasser
 • Power Save LVF
 • Stor søker med høy oppdateringsfrekvens
 • Vær-, støv- og frysesikkert med chassis i magnesiumslegering
 • Bluetooth, WiFi og tethering
 • USB-lading og konstant strømforsyning
 • 5-akses Dual I.S 2
 • 4K video

20.3mp og 80mp HighRes Raw

Sensoren i DC-G9 er en 20,3 mp Micro 4/3 uten lavpassfilter, og med en antireflekscoating som motvirker refleksjoner mellom sensoren og det bakre linseelementet, noe som bidrar til klarere bilder i sterkt lys og hardt motlys. DC-G9 har også en High-res-modus der kameraet tar 8 bilder i følge, og flytter sensoren mellom hvert bilde for å få en oppløsning på 80mp i RAW-format. Funksjonen passer utmerket til stillestående motiver som landskap eller produktfotografering, der du ønsker svært høy oppløsning.

Fysiske kontroller og toppdisplay

Med G9 før du et klassisk toppdisplay, en sekundær monokrom skjerm som er lett å lese av også i sterkt sollys eller når hovedskjermen er stengt. Den gir deg rask tilgang til aktuelle innstillinger, og er smidig når du vet du du kommer til å justere
innstillingene dine ofte. I tillegg til toppdisplayet har G9 en joystick for å velge fokuspunkt, og på må målemodushjulet kan du programmere inn to moduser selv. På forsiden finnes en FN-spak med to modus du også selv kan stille inn slik at du kan gjenfinne en viss type grunninnstilling. For eksempel finnes det dedikerte knapper for WB, ISO og eksponeringskompensasjon, og modusrattet kan låses slik at det ikke endres ved en feil, noe som kan være avgjørende i raske situasjoner.

Rask seriebildetagning

DC-G9 klarer å levere bildeserier på opp til 20 bilder per sekund med følgende autofokus, eller hele 60 bilder per sekund med låst autofokus i opptil 50 RAW-bilder. For å utnytte seriebildetagningen maksimalt kreves det at du bruker minnekort med UHS-II standard, slik at kameraets buffert rekker å tømmes så fort som mulig.

Advanced DFD

Panasonics Advanced Depht Of Defocus leser av skarpheten i hele 480 oppdateringer per sekund, og gir deg muligheten til å spore og følge et motiv selv i svært raske situasjoner (bemerk dog at alle Lumix-objektiver ikke har støtte for denne raske oppdateringsfrekvensen).

Doble minnekortplasser

Kameraet har doble minnekortplasser for SD/SDHC/SDXC-minnekort, både med støtte for USH-II og det finnes tre ulike måter disse plassene kan brukes på.

Relay Rec lar deg filme eller spille inn over svært lang tid takket være muligheten til å hot-swappe minnekort. Når det første kortet er fullt begynner kameraet automatisk å spille inn på det andre, hvorpå du bytter det første kortet til et nytt, tomt. Når det andre kortet er fullt fortsetter innspillingen på det første (nå nye) kortet igjen.

Backup Rec er akkurat hva det høres ut som, en automatisk sikkerhetskopiering direkte i kameraet. All informasjon lagres på begge kortene for maksimal pålitelighet. Perfekt ved bryllup og andre tilfeller der du vil være ekstra sikret mot f.eks. korrupte minnekort. Dette er også smidig når du vil dele bildene dine direkte etter at fotograferingen er ferdig.

Allocation Rec gjør at du kan lagre f.eks. stillbilder på det første kortet, og video-filer på det andre kortet, eller små JPG på det ene, og høyoppløst RAW på det andre kortet, slik at din kunde eller partner raskt kan få en forhåndsvisning av bildene, og velge hvilke dere skal jobbe videre med.

Power Save LVF

Power Save LVF er en smidig funksjon for deg som i første omgang bruker søkeren når du fotograferer. Øyesensoren merket når du tar øyet vekk fra kameraet, og setter da automatisk kameraet i hvilemodus. Når du fører øyet mot søkeren eller trykker lett på
avtrykkeren starter kameraet opp og er klart til å brukes. Takket være Power Save LVF kan du få opp til 2.4x flere bilder på en oppladning.

Stor søker med høy oppdateringsfrekvens

DC-G9 har en stor, elektronisk søker med en forstørrelse på 0.83x med en oppdateringsfrekvens på hele 120fps for deg som fotograferer svært raske bevegelser. En spesiell nattmodus, Night Mode, gjør det lettere å bruke kameraet uten at du blendes av skjermen når du fotograferer i mørke miljøer på natten, som ved nordlys eller stjerner.

Vær-, støv- og frysesikkert, med chassis i magnesiumslegering.

Kamerahuset er konstruert for eventyr og tøffe tak, og er laget i magnesiumslegering med tetninger mot fukt og støv. Huset er designet for å tåle temperaturer ned til -10c.

Bluetooth, Wifi og tethering

Bluetooth drar betydelig mindre strøm enn WiFi, men har en tregere dataoverføring, og brukes kun for å fjernstyre kameraets avtrykkere og record-knapp via en smarttelefon. Via Appen kan du også bruke bulb-lås for svært lange lukkertider. WiFi brukes for å overføre bilder, og for å få muligheten til å se kameraets live-view på telefonen, perfekt for mer avanserte oppsetninger og fjernstyring . DC-G9 kan også kobles direkte i datamaskinen for direkteoverføring av bilder, såkalt teethering eller teethered shooting.

USB-lading og konstant strømforsyning

Kameran kan lades via USB-kontakten og har også støtte for konstant strømforsyning via usb, perfekt for deg som lager lange timelapse-filmer, har lange dager i studioet eller bare vil filme svært lenge.

5-akses Dual I.S 2

Selvsagt er DC-G9 utstyrt med 5-akses bildestabilisator og med Dual I.S 2 samarbeider kameraet med bildestabiliseringen som finnes i mange av Panasonics objektiver.

4K video

Selv om DC-G9 er utviklet for stillbildefotografer med sin raske seriebildetagning og sine fysiske kontroller, så er det også mulighet for gode 4K-filmer i 4K50 4:2:9 8-bit eller FullHD 4:2:2 8-bit, begge med intern innspilling.

6K photo, PostFocus, Focusstacking

Selvsagt er G9 utstyrt med Panasonics funksjoner for 6K photo, PostFocus og Focusstacking for og lett kunne fange raske bevegelser, velge fokus i etterkant og legge sammen flere bilder for en svært stor dybdeskarphet.

Leveres med:

 • Lumix DC-G9
 • Batteri DMW-BLF19E
 • USB 3.0 Micro-B
 • USB 2.0 Micro-B
 • USB-AC Adapter 1.8A
Tilbehør
Hähnel HL-PLF19 batteri. Erstatter originalbatteri Panasonic DMW-BLF19. Passer blandt annet til Panasonic DMC-GH5 / DMC-GH4 / DMC-GH3. 1970 mAh 7,2V Lithium-Ion
439,-
1
Med Panasonic batterigrep DMW-BGG9 til systemkameraet Panasonic Lumix G9 får du både dobbel batterilevetid og bedre håndtering ved fotografering i stående (vertikalt) format. Grepet har plass for ytterligere ett litiumionbatteri foruten det som sitter i kameraet (DMW-BLF19, ikke inkludert) og er dessuten utstyrt med ekstra utløserknapp, AF-joystick, innmatningshjul og flere andra kontroller som gjør det like enkelt å ta bilder i stående som liggende format. DMW-BGG9 er også...
3 879,-
3
BATTERI DMW-BLF19E for Panasonic GH3 Panasonic GH4 Panasonic GH5 og GH5S Panasonic G9
899,-
2
Panasonic Body Cap G DMW-BDC1GU.
199,-
1
LEICA DG SUMMILUX 25 mm / F1,4 ASPH . (tilsvarer 50mm på 35mm systemet), Et kompakt normalobjektiv med suveren lysstyrke. Dette vil være det perfekte portrettobjektivet. Den lave blenderen vil gi deg en myk og uskarp bakgrunn som lar deg isolere objektet ditt i bildet. Objektivet inneholder også linseelementer av fineste Leica kvalitet noe som gjør dette til et sylskarp og seriøst verktøy. Spesifikasjoner: Brennvidde: 25mm Største blender: f/1.4 Minste blender: f/16 Antall...
5 195,-
1
Panasonic Vario 7-14mm f/4 ASPH for Micro Four Thirds Ultravidvinkel med 114 graders diagonal visningsvinkel i vidvinkelområdet. 2 asfæriske linser og 4 ED-linser for overlegen optisk ytelse Lysstyrke på f/4 over hele zoomområdet Støtte for kontrast AF-systemet Sirkulær aperturblender, linseelementer med belegg i flere lag og optimalt designet solblender Basert på Micro Four Thirds-standarden Kompakt ultravidvinkel zoomobjektiv basert på Micro...
10 379,-
1
Alternativer
Ytelse med høy hastighet Hurtig sekvensmodus: Opplev en sekvensmodus som dramatisk overgår speilreflekskameraer. E-M1 Mark II gir både S-AF og C-AF ved forbløffende 20,4 detaljerike megapiksler i HD. Takket være parallellprosessering blir selv motiver i rask bevegelse skarpe og tydelige ved opptil 60 bilder i sekundet. Presisjon og funksjon Det høyhastighets-autofokussystemet (AF) som er innebygget...
14 985,-
1
13%
Den nye 20.3-megapixel Digital Live MOS Sensoren uten lavpassfilter kombinert med den nye Venus Engine prosessoren sikrer den aller høyeste bildekvaliteten med suveren oppløsning, fargegjengivelse og støyreduksjon selv ved den maksimale ISO verdien 25600. Den 5-aksede bildestabilisatoren Dual I.S. 2 er ytterligere forbedret. Den nye gyrosensoren, O.I.S. (Optical Image Stabilizer, 2-akse) og B.I.S. (Body Image Stabilizer, 5-akse) er nøye synkronisert for å utnytte begge...
Fra 14 189,-
16 399,-
1
Lumix GH5M2 er et hybridkamera som oppfyller behovene til deg som driver med foto og video. Fra streaming og opptak i 10-bit V-log L-opptak med dynamisk rekkevidde på 12 stopp – egnet for avansert etterproduksjon. Med C4K/4K 60p/50p 4:2:0 10-biters og C4K/4K 30p/25p/24p 4:2:2 10-biters ALL-Intra 400 Mbps-opptak tilbys ubegrenset opptak i alle innstillinger. Nøkkelfunksjoner: Flere streaming-metoder 4K50/60p 10-bit opptak internt (uten crop) V-LogL installert...
Fra 19 990,-
1
Møt nye Panasonic Lumix G9 - et systemkamera pakket med innovativ teknikk og utrustet med en 20,3 megapixel Live MOS-sensor som fanger stillbilder med enestående skarphet og detaljrikdom. 20.3mp og 80mp HighRes Raw Fysiske kontroller og toppdisplay Rask seriebildetagning Advanced DFD Doble minnekortplasser Power Save LVF Stor søker med høy oppdateringsfrekvens Vær-, støv- og frysesikkert med chassis i magnesiumslegering Bluetooth, WiFi og tethering USB-lading og...
Fra 11 999,-
3
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.