SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort Sort,  SD og Micro SD, med oppbevaring PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort Sort,  SD og Micro SD, med oppbevaring PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort Sort,  SD og Micro SD, med oppbevaring PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort Sort,  SD og Micro SD, med oppbevaring PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort Sort,  SD og Micro SD, med oppbevaring PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort Sort,  SD og Micro SD, med oppbevaring PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort Sort,  SD og Micro SD, med oppbevaring PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort Sort,  SD og Micro SD, med oppbevaring PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort Sort,  SD og Micro SD, med oppbevaring

PGYTECH CreateMate Kortleser til SD kort

Sort, SD og Micro SD, med oppbevaring

Varenr: 145487
1 399,-
-+
2 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Alt-i-ett-kortetui og raskt kortleser

Spesielt laget for fotografer, er dette produktet både en rask kortleser og etui for minnekort. Som et kortetui rommer det to Nano SIM-kort, fire SD-kort, fire Micro-SD-kort og en simkort utløser.

Som en kortleser har den en innebygd USB 3.1-brikke, og overføringshastigheten kan nå 312MB/S. Den har også SD/TF dual-slot dataoverføring. Type-C-grensesnittet gjør den kompatibel med Type-C-smarttelefoner og nettbrett. Dessuten glir dette kortetuiet jevnt inn og ut, og er laget av aluminiumslegering. Konfigurert med et gummideksel, kan det oppnå IP54-beskyttelse.

Egenskaper
Dobbel bruk som både rask kortleser og minnekortetui.
Med innebygd USB 3.1-brikke, kan overføringshastigheten nå 312MB/S.
Doble SD- og TF-kortspor støtter dataoverføring samtidig.
Kan lagre 4xSD-kort, 4x Micro-SD-kort, 2xNano SIM-kort og en sim utløser
Passer for kameraer, smarttelefoner, droner, actionkamera-brukere.
Laget av støpt aluminiumslegering.
IP54-beskyttelse.
2 års garanti.

I esken
1x Kortleseretui
1x Gummihylster
1x Karabiner
1x Sim Utløserpinne
1x Bruksanvisning

Tilbehør
Alternativer