SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sigma MC-11 Adapter Canon EF - Sony E Sigma adapter Canon EF - Sony E

Sigma MC-11 Adapter Canon EF - Sony E

Sigma adapter Canon EF - Sony E

Varenr: 116714
2 890,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Bruk Sigma-objektiver på ditt Sony E-kamera - uten kompromisser
Denne konverteren gjør det mulig å bruke Sigmas objektiver med Canon EF-fatning på kamera med Sony E-fatning, med full støtte for Sonys avanserte AF-funksjoner. Siden MC-11 er kompatibel med både Eye-AF og Lock-on-AF, og gir full følgefokus med fasedeteksjon ved video åpner den opp en ny verden av profesjonelle objektiver for Sony-brukere. Du kan for eksempel bruke Sigmas fantastiske Art-serie på din A7R II uten å miste noen av kameraets finesser.

Konverteren øker også utvalget av objektiv for deg som bruker Sony E-mount-kamera og er en kjempenyhet for dem med flere kamerasystemer. Objektivet blir fullt kompatibelt med automatisk eksponeringskontroll på Sony E-mount kamerahus og gjør at du får dratt nytte av rask og jevn autofokus og OS-funksjoner i kompatible objektiver og kamera. Selv Exif-data som objektivtype, brennvidde, blendertall og annen data for bildet fungerer ved bruk av konverteren.

En LED-lampe på konverteren gjør det enkelt å se om det monterte objektivet er kompatibelt eller om konverteren behøver å oppdateres før bruk. Grønn lampe betyr at objektivet er fullt kompatibelt, blinkende oransj betyr at objektivet er kompatibelt men trenger en firmware-oppdatering. Om lampen ikke lyser i det hele tatt betyr det at objektivet ikke er kompatibelt.  Du finner en fulstendig oversikt over kompatible objektiv og kamerahus på  Sigmas hjemmeside.

Tilbehør