SE TILBUD HER - FRI FRAKT OVER 1000*

53997 53997 53997

Sirui Monopod P-204SR

Monopod med støttebein

Varenr: 118277
2 099,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre (ca 11 dager)
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse
Sirui P-S er en serie med ettbensstativ for foto og video. Monopoden har tre nedfellbare støtteben som gir økt stabilitet og fleksibilitet som du ikke får på en tradisjonell monopod! Den ekstra støtten gjør at du kan panorere monopoden 360° og tilte inntil 20° i alle retninger uten å bekymre deg for at monopoden sklir eller flytter på seg.
 
Sirui P-S serien har mulighet for å tilpasses akkurat slik du vil ha den. Du har mulighet for å justere motstand i tilt- og pan-funksjonene slik at de kan låses eller gi den motstanden du ønsker å jobbe med. Grepet er dekket med myk skum slik at du får et komfortabelt og godt grep selv i kaldt eller vått vær. Støttebenene har gummisåler som gir godt grep på glatte undelag, og du kan sette på stålpigger for ekstra godt grep utendørs. Beina kan også lett tas av slik at du får en tradisjonell monopod om du ønsker.
 
Spesifikasjoner:
  • Antall ledd: 4 
  • Materiale: Aluminium 
  • Maks høyde: 160 cm 
  • Min. høyde: 69 cm 
  • Maks belastning: 8 kg 
  • Vekt: 1,3 kg 
 
 
Tilbehør
Sirui Quick Release Platform med VP-125 hurtigfesteplate gir deg mulighet for å få en hurtigfesteplate på stativer og fester som normalt sett ikke har dette. VP-125 hurtigfesteplate Vater 1/4" og 3/8" skruer
899,-
2
Sirui hustigfesteadapter som passer til 1/4" og 3/8" skruer. Perfekt om du ønsker hurtigfesteplate til et stativ der hodet ikke kan byttes, eller om du vil bruke hurtigfesteplater uten å bruke et stort stativhode. Sirui MP-20 er kompatibel med Arca-Swiss-systemet, og passer til alle Arca-Swiss-hurtigfesteplater.
479,-
7
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.