SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Smallrig 4353 FreeRover Tripod AP-100 Stødig og lett reisestativ i karbonfiber Smallrig 4353 FreeRover Tripod AP-100 Stødig og lett reisestativ i karbonfiber Smallrig 4353 FreeRover Tripod AP-100 Stødig og lett reisestativ i karbonfiber Smallrig 4353 FreeRover Tripod AP-100 Stødig og lett reisestativ i karbonfiber

Smallrig 4353 FreeRover Tripod AP-100

Stødig og lett reisestativ i karbonfiber

Varenr: 146787
2 599,-
-+
7 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Kompakt og lettvektig karbonfiberstativ for reisefotografer

SmallRig FreeRover Carbon Fiber Photo Tripod Kit AP-100 er et kompakt og lettvektig stativ laget med reisefotografer i tankene. Stativet er laget av slitesterk karbonfiber som sørger for en robust og stabil plattform for kameraet ditt, uten å kompromittere på vekt.

Viktige funksjoner:

  • Hurtiglåsing: De raskt strammende benene gjør det enkelt og effektivt å sette opp stativet ved å stramme en enkelt knott for å låse alle fire seksjonene.
  • Invertert kuleskalle: Den inverterte kuleskallen gir en mer kompakt og bærbar design når stativet er foldet sammen.
  • Arca-type hurtigfeste: Den sleike hurtigfeste-mottakerdisken uten synlige knotter gir et elegant og minimalistisk utseende.
  • Justerbar høyde: Den raske låseknappen på midtkolonnen gjør det enkelt å justere høyden på stativet.
  • Fleksibel bruk: Stativet har tre låsbare benvinkler (23°, 55°, 83°) og tre 1/4"-20-gjengede tilbehørshull for å montere ekstra utstyr som magisk arm, mikrofon, skjerm eller bildetransmittør.
  • Bærbart og robust: Stativet leveres med avtakbare gummiføtter med stålnubber for ekstra stabilitet på ulike underlag.

Perfekt for reisefotografer

SmallRig FreeRover Carbon Fiber Photo Tripod Kit AP-100 er det ideelle stativet for reisefotografer som trenger et kompakt, lett og robust stativ som kan håndtere ulike fotograferingsforhold.

Alternativer