SE KAMPANJER [FRI FRAKT OVER 1000*]

81541

Sony G-Series XQD 64 GB

440MB/s les, 400MB/s skriv

Varenr: 127682
2 299,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Få mest mulig ut av seriefotografering

XQD-minnekort i G-serien fra Sony er ideelle for kontinuerlig RAW-seriefotografering med avanserte digitale speilreflekskameraer. Ta opptil 200 RAW-bilder i én serie – 1,5 ganger mer enn med de raskeste Compact Flash-kortene1

Ta vare på flere avgjørende øyeblikk 

XQD-minnekort i G-serien fra Sony er utviklet for å holde tritt med fotograferingshastigheten til kameraet for å tømme minnebufferen raskere. Du kan fange inn enda flere spennende øyeblikk og bruke kontinuerlig fotografering selv med avanserte digitale speilreflekskameraer.

Pålitelige 4K-videoopptak

Den unike informasjonskontrollen fra Sony sørger for stabil 4K-videoinnspilling med toveis kommunikasjon på kompatible kameraer. Den håndterer også dataflaskehalser. Et kort på 240 GB gir omtrent 45 minutter2 med 4K XAVC Intra-opptak med 4K PXW-FS7 II fra Sony. 

Svært robust struktur

De unike teknologiene fra Sony styrker dekselet for å gi bedre holdbarhet. De tilbaketrukne kontaktpinnene beskytter dem også mot skade, støv og elektrostatisk utladning for pålitelig ytelse selv i røffe omgivelser.

Bemerkelsesverdig styrke

QD-G240F og QD-G120F er utviklet for profesjonell bruk og har en overlegen styrke som er to en halv ganger så god som XQD-standarden. De robuste kortene har blitt utsatt for 50 Newton i tester. Dette er gjort for å hindre at de strekker og bøyer seg under transport og gjentatt innsetting i kortspor4. (1) XQD standard (2) QD-G240F/QD-G120F

 

Utviklet til profesjonelle

XQD-minnekort er støtsikre, magnetsikre, antistatiske og motstandsdyktige mot brudd, og de yter selv i ekstreme temperaturer, ved eksponering for intenst UV-lys og for røntgenmaskiner på flyplasser. XQD-kort fra Sony er utviklet for langvarig, profesjonell bruk, og de er testet for pålitelig lagring, uansett hvor du bruker kameraet5.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.