SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony ZV-E10 kit m/16-50mm f/3.5-5.6 PZ Vloggkamera med utskiftbar linse Sony ZV-E10 kit m/16-50mm f/3.5-5.6 PZ Vloggkamera med utskiftbar linse Sony ZV-E10 kit m/16-50mm f/3.5-5.6 PZ Vloggkamera med utskiftbar linse Sony ZV-E10 kit m/16-50mm f/3.5-5.6 PZ Vloggkamera med utskiftbar linse Sony ZV-E10 kit m/16-50mm f/3.5-5.6 PZ Vloggkamera med utskiftbar linse Sony ZV-E10 kit m/16-50mm f/3.5-5.6 PZ Vloggkamera med utskiftbar linse Sony ZV-E10 kit m/16-50mm f/3.5-5.6 PZ Vloggkamera med utskiftbar linse

Sony ZV-E10 kit m/16-50mm f/3.5-5.6 PZ

Vloggkamera med utskiftbar linse

Varenr: 133814
9 427,-Kampanjepris
10 499,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Sony ZV-E10 er kamera som enkelt tar bloggingen din til nye høyder! Med ZV-E10 får du et komplett og brukervennlig kamera beregnet på både foto og video. Det gjør det til et perfekt redskap for deg som driver med innholdsproduksjon og vil ha et profesjonelt resultat. Kamera har stor sensor (APS-C) noe som sikrer best mulig bildekvalitet i en kompakt pakke, og det gir god ytelse i dårlig lys, samt kreative muligheter for å leke med dybdeskarphet.

 

 

Utvid vloggingen mer med enn 60 objektiver

Det er enkelt å spille inn proffe vlogger med ZV-E10. Dette er takket være utskiftbare objektiver som fanger inn verden akkurat slik du velger å se den. Objektivutvalget fra Sony kan gi vloggene du lager med ZV-E10 en ekstra dimensjon. Sony tilbyr mer enn 60 objektiver som er ideelt designet for kameraene fra Sony, og inkluderer objektiver som er laget for film. Velg fra et unikt utvalg av objektiver og utforsk dine evner til å uttrykke deg selv.

  • Vidvinkelobjektiver gjør det enkelt å ta bilder der du fremhever både deg selv og omgivelsene når du tar selfier. Fang mer av byen eller landskapet, og del opplevelsen med dine seere.
  • Et objektiv med fast brennvidde gjør det enkelt å filme en vlogg som fanger seeren. Denne typen objektiv skaper en jevn, naturlig uskarphet i bakgrunnen, som får frem motivet. Det er også nyttig hvis du ønsker et lysere uttrykk i dunkelt lys.
  • Et makroobjektiv lar deg komme nærmere motivet, slik at du kan fange inn de små detaljene i en større størrelse enn med vanlige objektiver. Uansett om det er pynt du har på deg eller et måltid du tilbereder, kan et makroobjektiv komme svært tett på motivet og få frem alle flotte detaljer.
  • Et teleobjektiv kan ta bilder av motiver, landskap eller handlinger som er langt unna, med klare detaljer, uansett om du vlogger fra reise eller tar hverdagsbilder. Zooming inn og ut kan også tilføre dynamikk til historien din.


Uskarp bakgrunn med ett trykk

Det er ikke behov for å gjøre kompliserte manuelle justeringer. Trykk på én knapp for å slå uskarphet (bokeh) av og på. Velg «Defocus» (Avfokuser) for en uskarphet som ser proff ut. Da trekker du oppmerksomheten mot hovedmotivet. Du kan også bruke «Clear» (Klar) for å vise hele motivet i skarpt fokus.

 

Ideelt for videoer med produktanmeldelser

Bli kvitt frustrasjonen ved innspilling av videoer med produktanmeldelser. Ved aktivering av innstillingen produktpresentasjon vil kameraet raskt og automatisk skifte fokus fra ansiktet ditt til produktet som holdes foran kameraet, uten at du trenger å plassere hånden bak produktet for at fokus skal rettes mot produktet.

 

Naturlige og jevne hudfarger

Uten spesialinnstillinger vil ZV-E10 fange opp hudfargen din slik at den ser naturlig ut. Det finnes også en Soft Skin-effekt som jevner ut hudens utseende, som kan settes til AV/lav/middels/høy, alt etter hva du foretrekker.

 

Video i høy kvalitet, også når du er i bevegelse

Bildestabiliseringssystemet i ZV-E10 sørger for jevne, klare videobilder, til og med når du går. En annen funksjon, autoeksponert ansiktsprioritering, vil automatisk lyse opp ansiktet ditt. Selv når du går, vil det automatisk oppdage ansiktet ditt og foreta justeringer for å holde det opplyst, enten du går ut av en bygning eller beveger deg fra lys til skygge.

 

Uten innstillinger kan ZV-E10 automatisk fokusere på ansiktet ditt og øynene dine uten å flytte fokus til andre motiver. Nå du ønsker å skifte fokus, berører du ganske enkelt LCD-skjermen, og så vil kameraet følge motivet du har valgt, med AI-aktivert
sporing i sanntid.

 

På ZV-E10 kan fokushastigheten tilpasses så det passer til humøret, for enda mer imponerende uttrykk. Du kan velge mellom sju ulike hastigheter
på kameraet, fra en rask overgang til en mer avslappet. Se videoen under for å få inspirasjon om bruken.

 

Opptaksgrep for bedre vlogging

Ekstra tilbehør som grepet GP-VPT2BT gjør det enklere å ta selfier og å ta bilder fra store eller små vinkler. Du får tilgangskontroll på håndgrepet uten at du må strekke deg etter knappene under bildetaking. Med disse kontrollene kan du starte og stoppe innspilling, styre zoom og skru bokeh av og på.

 

Lyden er halve opplevelsen

Mange kamera undervurdere viktigheten av lyd. ZV-E10 gir lyden den plassen den fortjener, og du kan ta opp klar lyd av din egen stemme, uten noen bekymringer. Den innebygde retningsbestemte mikrofonen med tre kapsler er optimalisert for å fange opp lyd foran kameraet og tar opp stemmen din med klar lyd, selv i en folkemengde.

 

ZV-E10 kommer med en vindskjerm som demper vindstøy når du gjør opptak utendørs. Sett ganske enkelt på vindskjermen for bekymringsløse opptak, så slipper du å justere støynivåene etter opptak.

 

I motsetning til vanlig analog lydoverføring trenger du ikke bekymre deg for forstyrrelser i kabelsignalet. Bare par ZV-E10 med en mikrofon fra Sony som støtter et digitalt lydgrensesnitt via skoen for flere grensesnitt (MI) for klar digital lyd med lite støy.

 

Rett på nett

ZV-E10 kan brukes som et nettkommunikasjonsverktøy, et kamera for strømming i sanntid, ved å utnytte den store sensoren og den innebygde mikrofonen. Hvis du vil bruke ZV-E10 som et eksternt kamera, kobler du til en PC eller en Sony Xperia™-smarttelefon via en USB Type-C®-kabeltilkobling.

 

Del videoer med profesjonell kvalitet på sosiale medier. Gratisprogrammet Imaging Edge Mobile™ lar deg raskt sende filmer eller bilder fra ZV-E10 til smarttelefonen. Videoer som er tatt opp i vertikal stilling, kan spilles av eller redigeres med automatisk merking av vertikal retning, slik at du kan laste opp innhold som er skreddersydd for skjermene på smarttelefoner.

Med videoredigeringstillegg er det enkelt å redigere video på en smarttelefon. Bruk forbedret stabilisering på opptak med mye risting, eller endre rammen på og beskjær videoen for å passe til sideforholdet på populære sosiale medier.

 

Spesifikasjoner:

  • Sensor: 24,2megaplixler APS-C
  • ISO: 10 - 32 000 (utvidbar til 50 - 51 200)
  • Batterikapasitet: ca 440 bilder/ca 125min video
  • Skjerm: 3" TFT
  • 13 bildeeffekter
  • 7 kreative bildestiler
  • RAW og JPEG format
  • Opptil 3840x2160 100Mbps 4:2:0 8 bit video
  • Rask/sakte film
  • Rask autofokus med 425 fokuspunkter og anskits- og øyefokus
  • Opptil 11 bilder i serieopptak
  • Bluetooth-tilkobling
  • Hodetelefonutgang
  • Mikrofoninngang
  • Strømtilførsel via USB-C
Tilbehør
Alternativer