SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Zoom M4 MicTrak 32-Bit float 4 spors opptaker

Zoom M4 MicTrak

32-Bit float 4 spors opptaker

Varenr: 139451
5 150,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

PERFEKTE SPOR I ETT TAKE

M4 MicTrak er den første bærbare opptakeren utstyrt med 32-bits floating-opptak og innebygd tidskodegenerator, som gir filmskapere og musikere alt de trenger for å ta opp enestående lyd.

LYD UTEN SJENERENDE KLIPPING

Når du er i gang har du ikke råd til å ende opp med avkuttet eller svak lyd. M4 tar opp i 32-bits float, slik at du kan ta opp perfekt lyd i enhver situasjon uten å måtte stille inn gain.

ROLLING… AND… ACTION!

Filmskapere kan bruke de to XLR-inngangene for dialog, mens de bruker X/Y-mikrofonene til å ta opp atmosfære. I posten kan opptakene dine enkelt synkroniseres til video, takket være M4s innebygde tidskodegenerator.

LAG MUSIKKVIDEOER MED FLOTT LYD

Kombiner lyd fanget av de innebygde X/Y-mikrofonene med to ekstra eksterne mikrofoner for å gi videoene dine studiokvalitetslyd i alle miljøer.

SE BØLGENE

Hold øye med alle fire sporene i opptaket ditt ved å bruke M4s farge-LCD med en sanntids bølgeformvisning.

TIDSKODE

Seriøse videografer bruker tidskode for å holde lyd og video perfekt synkronisert. M4s innebygde tidskodegenerator har en profesjonell nøyaktighet på 0,2 ppm.

INNGANG

M4 har to XLR/TRS-innganger som har samme profesjonelle, støysvake forforsterkere som finnes i våre flaggskip F-serieopptakere.

UTGANGER

Koble linjeutgangen til kameraet for å ta en sikkerhetskopi eller synkroniseringsspor til videoen. Monitorér opptaket ditt ved hjelp av den innebygde hodetelefonutgangen.


Tilbehør
Alternativer