SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon EF 50mm f/1.2 L USM Det ultimate standard/portrettobjektiv

Canon EF 50mm f/1.2 L USM

Det ultimate standard/portrettobjektiv

Varenr: 100392
19 899,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

 

Med den største blenderåpningen av alle objektivene i serien er EF 50mm f/1.2L USM det ultimate standard og portrettobjektivet; ideelt for profesjonelle fotojournalister som ønsker dybdekontroll eller bruke kameraet innendørs uten blits.

 

Fordeler

  • L-seriens konstruksjon og utseende
  • Stor f/1,2 blenderåpning
  • Hurtig, stille autofokusering
  • Super Spectra-belegg
  • Sirkulær blenderåpning for suveren bakgrunnsuskarphet
  • Sender avstandsinformasjon til kameraer med E-TTL II blitssystemet
  • Mykt etui og solblender

EF 50mm f/1.2L USM har Canons høyeste standard av presisjonsoptikk. L-serien er Canons serie med profesjonelle objektiver, og en kombinasjon av utmerket bildekvalitet og optimal bruk med støv og vannbestandig konstruksjon.

Den store blenderåpningen på f/1.2 gir utrolige resultater ved bruk under dårlige lysforhold. Det er ikke nødvendig å bruke blits og den store blenderåpningen gir også bra dybdekontroll.

En sirkulær blenderåpning skaper attraktive, jevne bakgrunnsuskarpheter; ideelt for å fremheve gjenstander eller modeller ved bruk av stor blenderåpning, og for portrettfotografering.

Ringtype USM (Ultrasonic motor) bruker ultrahøye frekvensvibrasjoner for å oppnå hurtig autofokusering, tilnærmet lydløst. En høyhastighets CPU og forbedret AF algoritme, øker i tillegg AF hastigheten. Et godt vridningsmoment sørger for at objektivet stopper presis i det riktig fokus oppnås. Manuell elektronisk fokus er også tilgjengelig, uten at man må forlate AF.

Super Spectra-belegget undertrykker skinn og skygger som har en tendens til å oppstå i digitalkameraer på grunn av reflekser fra bildesensoren. Riktig fargebalanse og økt kontrast gir bilder med naturtro gjengivelse.

Objektivet sender avstandsinformasjon tilbake til E-TTL II blitssystemet i kompatible EOS kameraer for å oppnå optimal blitsmåling.

Tilbehør
Alternativer