SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Canon Macro Ring Lite MR-14 EX II Ringblits for makro

Canon Macro Ring Lite MR-14 EX II

Ringblits for makro

Varenr: 113111
7 399,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

En Macrolite-blits med høy ytelse gir kreative belysningsløsninger for fotografer som tar nærbilder, både på lokasjon og i studio.
Fordeler

  • Blits i ringdesign for allsidig lyssetting ved nærbilder
  • Kraftig ytelse med ledetall 14 (ISO 100, m)
  • Kreativ lyskontroll med to blitsrør med individuell styring
  • LED modellingeringslamper gjør komposisjon og fokusering enklere
  • Rask og enkel i bruk: kan styres fra kamera eller blits


Ringblitsens utforming gir jevn belysning av små motiver – noe som passer perfekt for naturfotografer som tar bilder av blomster og insekter, og de som tar bilder av spesialiserte vitenskapelige bruksområder. E-TTL II-måling gjør nøyaktig blitseksponering enkelt.

To blitsrør kan endres uavhengig av hverandre i et forhold på seks trinn, slik at du kan lage ulike belysningsstiler. Bruk begge rørene med jevn styrke for å få en skyggeløs effekt, eller gjør et rør sterkere enn det andre for å gi støttelys som uthever tekstur. Blitshodet på Macro Ring Lite MR-14EX II kan roteres rundt objektivet, slik at hovedlyskilden kan komme fra hvilken som helst vinkel.

Kraftig blits – med ledetall 14 (ISO 100, m) – gjør at du kan bruke små blenderåpninger, som gir maksimal dybdeskarphet når du tar nærbilder. Informasjon om fargetemperaturen sendes tilbake til kameraet når du tar bilder, noe som bidrar til å gi best mulig automatisk hvitbalanse.

Macro Ring Lite MR-14EX II kan brukes som en optisk, trådløs hovedblits i et oppsett med flere blitser, og utløser Speedlite-blitser konfigurert til slavemodus. Dette er nyttig når du bruker en ekstra blits, for eksempel til å belyse bakgrunnen.

Kontroller Macro Ring Lite MR-14EX II ved å bruke kontrollene på EOS-kameraet eller via en lett leselig punktmatriseskjerm. En klar LED modelleringslampe gjør det enklere å fokusere og komponere i lite lys, samtidig som egendefinerte innstillinger gjør at du kan tilpasse funksjoner personlig, slik at de passer måten du jobber på.

Rask, stille resirkulering sikrer at du er klar til å ta bilder i rett øyeblikk. Macro Ring Lite MR-14EX II er klart til å ta bilder igjen bare 5,5 sekunder etter en fullstendig utladning. En selvrensende tilbehørssko med tolinjers elektronisk overføring sikrer at du får riktig tilkobling til kameraet.

Tilbehør
Alternativer