SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Frontier Motion Picture Film 350T 36 exp Fremkalling inkl. i pris. ECN-2-prosess Frontier Motion Picture Film 350T 36 exp Fremkalling inkl. i pris. ECN-2-prosess Frontier Motion Picture Film 350T 36 exp Fremkalling inkl. i pris. ECN-2-prosess Frontier Motion Picture Film 350T 36 exp Fremkalling inkl. i pris. ECN-2-prosess

Frontier Motion Picture Film 350T 36 exp

Fremkalling inkl. i pris. ECN-2-prosess

Varenr: 140541
279,-
-+
14 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Frontier Motion Picture Film 350T. ECN-2 fremkalling hos Stavanger foto er inkludert i prisen.

 

FRONTIER er film til analog fotografering som i hovedsak er basert på Kodak Vision 3 Motion Picture Film. Denne filmen brukes til vanlig i bl.a. spillefilmproduksjon i Hollywood og er Kodaks skarpeste. Den har et høyt kontrastomfang og fanger detaljer i både skygger og høylys. Den er også kjent for å ha en fin kornstruktur og en naturlig fargegjengivelse. De fleste filmene er 35mm negativ fargefilm og fremkalles i ECN-2 prosess på vårt fotolaboratorium. Siden fremkallingsprosessen er nokså uvanlig, inkluderer vi denne i prisen på filmen.

 

FRONTIER 350T er en tungsten-balansert fargefilm som skytes på 350 ISO. Et lite knippe spillefilmer som bl.a. har benyttet samme type film som dette: Once Upon a Time… in Hollywood, Phantom Thread, Mad Men, Knives Out, Hail Caesar, Shutter Island, Thor, Cloud Atlas, The Imitation Game, Ad Astra m.fl.


Filmene er spolt over for hånd fra store filmhjul på 400 fot til resirkulerte filmhylser på butikken vår i Hillevåg, Stavanger.

 

  • 35mm fargefilm
  • 36 eksponeringer (ca)
  • ISO: Skytes på 350 ISO
  • Fremkallingsprosess: ECN-2
  • Leveres til Stavanger foto for fremkalling (inkludert i prisen)
  • Få evt med skanning i JPG og TIFF for 99,- ekstra når du leverer til fremkalling. Vi skanner på Fujfilm Frontier SP-3000 profesjonell filmskanner

 

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

WebIcon Frontier ECN2


Tilbehør
Alternativer