SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Fujifilm XF 18mm f/1.4 R LM WR Værtettet, lyssterk vidvinkel

Fujifilm XF 18mm f/1.4 R LM WR

Værtettet, lyssterk vidvinkel

Varenr: 132727
11 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse
XF18mm f/1.4 er værbestandig og tåler fukt, støv, smuss og lave temperaturer og har en nærgrense på ca. 20 cm fra bildesensoren. Disse funksjonene i kombinasjon med høy lysstyrke og en allsidig brennvidde gjør det nye XF 18mm f/1.4 til et veldig allsidig objektiv som passer til en rekke motiver som landskap, gatefotografering, reportasje, portrett og bryllup. Objektivets store maksimale blenderåpning på f/1.4 gir større fleksibilitet i situasjoner med dårligere lysforhold og en myk uskarphet i områder som ikke er i fokus.
 
 

 

 
 
XF18mm f/1.4 har en optisk design som består av 15 linseelementer i ni grupper, inkludert tre asfæriske og ett ED-linseelement for å minimere forekomsten av kromatisk aberrasjon og koma. Dette betyr at selv de fineste detaljene i et bilde gjengis med høy detalrikdomj og skarphet. XF18mm f/1.4 bruker et internt autofokussystem drevet av en kraftig lineær motor for rask, nøyaktig og stille autofokus. Fokusgruppene til objektivet med seks linseelementer beveger seg sammen for å redusere aberrasjoner som kan være forårsaket av fokusering og for å gi lik skarphet ved alle fokuseringsavstander. Fra objektivets nærgrense til uendelig beveger fokusgruppen seg bare 2,5 mm, noe som også bidrar til den veldig raske autofokushastigheten.
 
 

Fokusringen på objektivet har en konstruksjon designet for presis kontroll og stor presisjon ved manuell fokusering, spesielt i små trinnjusteringer. Blenderringen er utstyrt med en låsefunksjon for A-stillingen for å forhindre at den skifter stilling ved en feiltakelse.

 

 

 
 
Spesifikajoner:
  • Filterdiameter: 62mm
  • Største blenderåpning: f/1.4
  • Minste blenderåpning: f/16
  • Nærgrense: 20cm
  • Antall blenderlameller: 9 (med avrundede kanter)
  • Brennvidde tilsvarende fullformat: 27mm
  • Konstruksjon: 15 elementer i 9 grupper, hvorav 3 asfæriske elementer og 1 ED-element.
  • Vekt: ca 370g
  • Størrelse: 64,8mm x 75,6mm
Tilbehør
Alternativer