SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Kupo KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Kit Fullt Sett med Oppbevaringskasse Kupo KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Kit Fullt Sett med Oppbevaringskasse Kupo KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Kit Fullt Sett med Oppbevaringskasse Kupo KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Kit Fullt Sett med Oppbevaringskasse

Kupo KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Kit

Fullt Sett med Oppbevaringskasse

Varenr: 136859
2 569,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
100+ stk på lager hos leverandør
Beskrivelse
Beskrivelse

Apple Box i tre er en av de mest nyttige delene av gripeutstyret du finner på settet. De er de ultimate multitaskerene, brukt til å utjevne dolly-bane, gi korte personer et løft, en krakk for en sliten prod-ass, en arbeidsbenk, en monteringsplattform, etc.

De kommer i fire standardstørrelser som alle er deler av en standard full epleboks som er 20" x 12" x 8". To halvdeler utgjør en full, fire fjerdedeler utgjør en full og åtte pannekaker utgjør en full. 10 cm 1 Nesting Apple Box Settet har en pannekake, en kvart og en halv epleboks, alt oppbevart i hele epleboksen, et avtagbart sidepanel som glir på plass og er sikret med to sterke magneter, 9-lags Baltisk bjørkekonstruksjon, sentral avstivning for styrke og holdbarhet, avrundede kanter som er lett for hendene og en naturlig finish.

Pannekake, kvarte og halve Apple Box'er lagret inne i en full epleboks - viktig studioutstyr for å legge til høyde til et område, nivelleringsplattform, monteringsplattform, arbeidsbenk, sete, * osv.
Avtakbart glidende sidepanel for enkel tilgang er sikret med to sterke magneter
9-lags Baltisk bjørk, naturlig finish
Avrundede kanter for enkel håndtering
Sparer plass og er enkel å transportere