SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Nanlite Pavotube 30C Spennende effektlys for foto og video Nanlite Pavotube 30C Spennende effektlys for foto og video

Nanlite Pavotube 30C

Spennende effektlys for foto og video

Varenr: 128389
3 099,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
4 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

PavoTube 30C 4' RGBW LED-rør med innebygget batteri. Gir maksimal lyseffekt på 2850 lumen som kan dimmes mellom 0-100%, og er også utstyrt med justerbar fargetemperatur.

Med en diameter på 4,8cm og T12-kompatibilitet er PavoTube 30C 4' RGBW LED-rør med innebygget batteri fra NanLite perfekt for bruk trange steder på en lokasjon, eller for fotografering i kjøretøyer som biler, båter eller fly. Lyset har til og med åttekantede ender som gjør det mulig med plassering på golv eller annen overflate i en bestemt vinkel.

 

 

 

 

Kvalitetsbelysning for studiobruk
Dette allsidige studioarmaturet har 0-100% dimming, en maksimal effekt på 2850 lumen og justerbar fargetemperatur fra 2700 til 6500K, samt en fullspektret RGB-kontroll og forhåndsprogrammerte belysningseffekter.

Full kreativ kontroll
Oppnå imponerende resultater uten å legge til plastfilter eller geler. PavoTubes brukervennlige kontroller gjør at du kan endre fargetemperatur fra varm til kald, eller skifte nyanse og metning i RGB-modus.

Strøm hvor som helst
PavoTube RGBW LED-rør er ideelle for bruk i studio og for on-location filming. De kan drives enten med den medfølgende nettadapteren eller med et innebygget litiumionbatteri i over 2 timer ved full lysstyrke. Perfekt når det ikke finnes nettstrøm tilgjengelig.

Konfigurasjonsmuligheter
Koble flere PavoTube RGBW-rør sammen via en spesiallaget synkroniseringskabel for å bygge og forme en kraftig lysstråle med synkroniserte justeringer og effekter.

Inkludert

  • Nanlite PavoTube 30C 4 'RGBW LED-rør med internt batteri
  • Nettstrømadapter
  • Monteringsklyper
  • Polstret veske
Tilbehør
Alternativer