SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Nikon Camera Control Pro 2 Programvare for kamerastyring

Nikon Camera Control Pro 2

Programvare for kamerastyring

Varenr: 110747
1 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
Beskrivelse
Beskrivelse

Denne programvaren gjør det mulig å fjernstyre innstillingene på de fleste digitale speilreflekskameraer fra Nikon. Kobling mellom datamaskin og kamera kan skje ved hjelp av USB-kabel eller via trådløst LAN med trådløs sender. Det er støtte for avanserte kamerafunksjoner som f.eks. LiveView, Bildekontrollsystem og Viewer, som sammen gjør det mulig å forhåndsvise og velge ut bilder før de overføres til datamaskinen. Den støtter også arbeidsflyter fra Nikons eksklusive programvare for bildebehandling og -visning.

  • Fjernstyring av de fleste innstillingene på Nikons digitale speilreflekskameraer, f.eks. eksponeringsmodus, lukkerhastighet og blenderåpning.
  • Tilkobling via kablet eller trådløst LAN ved bruk av trådløs sender.
  • Direkte overføring av bilder fra kamera til datamaskin og håndtering av alle leddene i arbeidsflyten fra bildene blir tatt til de lagres.
  • Forbedret Viewer-funksjon med tittebildevisning av bilder som er lagret på datamaskinen.
  • Bilder i kamerabufferen kan bekreftes eller slettes med tittebilde- eller forhåndsvisning på en datamaskin før de overføres.
  • Støtter LiveView-moduser (håndholdt og stativ) der kamerasensoren sørger for forhåndsvisning i sanntid gjennom objektivet. LiveView-støtte gjør det mulig å justere fokuspunkt og/eller lukkerutløser samtidig, samt bekrefte bildet på en dataskjerm. I stativmodus kan valg av autofokuspunktet fjernstyres.
  • Støtter Bildekontrollsystemet som gjør det mulig å velge og justere bildeparametere på en datamaskin, samt opprette egendefinerte kurver (tonekompensasjonsdata) og lagre disse tilbake i kameraet.