SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Panasonic Leica DG 8-18mm f/2.8-4 ASPH Kompakt ultravidvinkel Panasonic Leica DG 8-18mm f/2.8-4 ASPH Kompakt ultravidvinkel Panasonic Leica DG 8-18mm f/2.8-4 ASPH Kompakt ultravidvinkel

Panasonic Leica DG 8-18mm f/2.8-4 ASPH

Kompakt ultravidvinkel

Varenr: 119559
15 999,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 8-18mm F2.8-4 ASPH er en lyssterk og kompakt vidvinkelzoom for Micro Four Thirds-systemet.

Allsidig zoom

Med en brennvidde som tilsvarer 16-36mm på 35mm fullformat og stor blenderåpning på f/2.8-4 er Panasonic 8-18mm et allsidig objektiv som er velegnet til en rekke bruksområder som landskap, bryllup, gatefoto og arkitektur. Maksimal blenderåpning på f/2.8 på full vidvinkel gir et lyssterk objektiv, mens maksimal blender f/4 på 36mm gjør at objektivet blir betraktelig lettere og mer kompakt enn et objektiv som er f/2.8 gjennom hele zoomområdet.

Objektivet har en stilren metallfinish og er værtettet slik at det tåler regn, støv og lave temperaturer ned til -10 °C. Værtettingen er av samme kaliber som på Panasonic Lumix GH5.

Avansert optikk

Den optiske konstruksjonen består av 15 elementer i 10 grupper. I konstruksjonen finner man flere asfæriske element, flere ED-elemet samt UHR-element (Ultra High Refractive Index) som gir optimal skarphet og oppløsning samtidig som fargebrytningsfeil og forvregning holdes til et minimum. Nano Surface Coating hjelper til med å forhindre indre refleksjoner. 

Objektivet har 67 mm filtergjenger som gjør det mulig å bruke vanlige skru-filter som polariseringsfilter og ND-filters. Filtergjengene gjør også objektivet kompatibelt med Lee Seven5 og Lee 100mm filtersystem.

Rask, stille og presis
Panasonic Leica DG Vario Elmarit ASPH 8-18mm f/2.8-4 har en stillegående og svært rask autofokus som holder tritt med motiver i fart. Fokusmotoren opererer på hastighet på opptil 240Hz (frames/s) og evner å finjustere fokus for å oppnå maksimal skarphet, noe som er spesielt viktig på 4K og andre videoformater 

Andre funksjoner som er en fordel ved videoopptak er mye og jevn zoom-ring. Blenderen styres av en  micro stepmotor som kan blender i svært små intervaller noe som i praksis gir en stegløs blenderrings som lar deg justere eksponeringen jevnt diskre.

Spesifikasjoner

  • Værtettet
  • Brennvidde: 8-16 mm
  • Største blenderåpning: f/2.8-4
  • Minste blederåpning: f/22
  • Antall blenderlameller: 7 avrundede
  • Konstruksjon: 15 elementer i 10 grupper, hvorav et asfærisk ED-element, et UHR-element, to ED-elementer og tre asfæriske elementer. Nano coating.
  • Bildevinkel (diagonal): 107° – 62°
  • Filterdiameter: 67 mm
  • Nærgrense: 23 cm
  • Størrelse: 8,8 cm (length) x 7,3 cm (diameter)
  • Vekt: 315g

Tilbehør
Alternativer