SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 Lyssterk, værtettet normalzoom Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 Lyssterk, værtettet normalzoom Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 Lyssterk, værtettet normalzoom Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 Lyssterk, værtettet normalzoom Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 Lyssterk, værtettet normalzoom Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 Lyssterk, værtettet normalzoom

Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8

Lyssterk, værtettet normalzoom

Varenr: 127013
23 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 er en normalzoom med god lysstyrke som holder svært høy bildekvalitet, skarphet og kontrast gjennom hele zoom-området.

All around objektiv for kvalitetsbevisste fotografer
Med Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 har du et objektiv for en hver situasjon og sjanger. Detaljrike landskapsbilder, komplekse bybilder, portretter med dybde og nydelig bookeh, dette objektivet er en virkelig allrounder.

Den gode lysstyrken på f/2.8 gjennom hele zoom-området gir deg mulighet til å fange raske bevegelser med høyere lukkertider, utnytte tilgjengelig lys og ta portretter hvor du leker med bookeh. Det gjør at du har ett objektiv som er velegnet til alt fra sport, dokumentar, reise, portrett og bryllup.

Rask og stille, som en ninja
Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 er utstyrt med Dual focus system som kombineren en lineær motor og en stepmotor. Det gir en svært rask, stillegående og presis autofokus.

To funksjoner som videofotografer vil sette pris på er at blenderen er trinnløs slik at man unngår plutselige hopp i eksponeringen når du skyter video. Blenderen er også svært stillegående slik at den ikke påvirker lydopptaket på videoen.

Laget for bruk i felt
Objektivet er konstruert for å tåle et liv i felt. Det er støv og værbestandig og er testet for å fungere i -10 grader. Det gjør det til en ideell kompanjong til de profesjonelle kameraene i Lumix S-serien.

Fantastisk optisk ytelse
Den optiske konstruksjonen består av 18 elementer i 16 grupper, hvorav 3 asfærsike element, 1 UHR-element som korrigerer astigmatisme og sikrer maksimal skarphet gjennom hele fokusplanet selv på full blenderåpning, samtidig som det er med på å holde størrelsen på objektivet nede. 4 ED-elementer (Extra-low Dispersion) forhindrer effektivt fargebrytningsfeil.

Leica-kvalitet
Lumix S Pro optikken er designet for å levere enestående optisk kvalitet, gode nok til at de møter selv de strenge kvalitetskravene til Leica.

Spesifikasjoner:

  • Fatning: L-fatning
  • Brennvidde: 24-70mm
  • Største blender: f/2.8
  • Minste blender: f/22
  • Antall blenderlameller: 11
  • Filterdiameter: 82mm
  • Nærgrense: 37cm
  • Konstruksjon: 18 elementer i 16 grupper hvorav 1 UHR- og 4 ED-elementer og 3 asfæriske elementer
  • Værtettet
  • Størrelse: 91x140 mm
  • Vekt: 935 g
Tilbehør
Alternativer