SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

Sony ZV-E1 fullformatsvloggkamera 4K 60P Sony ZV-E1 fullformatsvloggkamera 4K 60P Sony ZV-E1 fullformatsvloggkamera 4K 60P Sony ZV-E1 fullformatsvloggkamera 4K 60P Sony ZV-E1 fullformatsvloggkamera 4K 60P

Sony ZV-E1 fullformatsvloggkamera

4K 60P

Varenr: 140348
30 329,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTeknisk infoAlternativer
Beskrivelse

Sony ZV-E1 | Fullformatsvloggkamera med utskiftbart objektiv

 

PROFESJONELL FULLFORMATSKVALITET: Spill inn filmatisk innhold med den profesjonelle 4K 60p-fullformatsbildekvaliteten for å få ubegrensede kunstneriske uttrykk, selv i svakt lys. Benytt deg av S-CINETONE- og Cinematic Vlog-profilene for å produsere videoinnhold på en enkel måte. Sony ZV-E1 kan også ta opp sakte film i 4K 120p som et profesjonelt kamera via en kostnadsfri programvareoppdatering.

 

DREVET AV AI: Dette vloggkameraet er utstyrt med en egen AI-brikke og har avanserte autofokusfunksjoner som registrerer menneskeøyne, kjæledyr og en rekke andre motiver, slik at opptakene dine alltid er i fokus. Det har også nye funksjoner som automatisk innramming og innrammingsstabilisering som holder motivet stabilt og sentrert i rammen.  

 

LAGET FOR INNHOLDSPRODUKSJON: ZV-E1 har funksjoner som er laget for innholdsproduksjon, som en bokeh-bryter som gjør bakgrunnen uskarp, og en produktpresentasjonsmodus for anmeldere som vil at motivene skal være i fokus når de vises i kameraet. Sammen med en dreibar berøringsskjerm og en opptakslampe har det aldri vært enklere å vlogge og fokusere på innholdet.

 

LAGET FOR FILMSKAPING: Funksjonene på dette 4K-kameraet kan brukes til seriøs filmskaping. Den nyeste funksjonen for fokusvariasjonskompensering fjerner fokusvariasjon på ulike avstander (kun kompatibel med objektiver fra Sony). Du kan også importere din egen LUT for å forhåndsvise sluttresultatet med mer.

 

DEL INNHOLDET DITT MED VERDEN: Par vloggkameraet ditt fra Sony med smarttelefonen din i den nyeste appen vår, og overfør klipp av høy kvalitet rett til telefonen. Dette kameraet kan også strømme i opptil 4K 30p eller Full HD 60p uten behov for opptakskort eller ekstra programvare.

 

UTVID INNHOLDSPRODUKSJONEN: Siden dette produktet er en del av det omfattende systemet til Sony, kan du få ulike  brennvidder med mer enn 70 kompatible E-mount objektiver og ta opp lyd som aldri før med de digitale ECM-mikrofonene våre.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

WebIcon CB-Sony-3300


Alternativer