SE ALLE MESSETILBUD

Adox Silvermax Developer 100 ml conc. Spesial sort/hvit fremkaller

Adox Silvermax Developer 100 ml conc.

Spesial sort/hvit fremkaller

Varenr: 147259
129,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

ADOX SILVERMAX Fremkaller


SILVERMAX-fremkalleren er spesielt formulert for SILVERMAX 21-filmen. Den aktiverer den skjulte reserven som hviler i hver SILVERMAX 21-film ved å utvide de fotografiske egenskapene til filmen. DMAX reduseres, og kurven utvides. Dermed gir SILVERMAX-fremkalleren i kombinasjon med SILVERMAX 21-film opptil 14 soner i negativet.


Silvermax  kan også brukes til å fremkalle andre tradisjonelle sorthvitt-filmer, spesielt de som har høyt sølvinnhold eller en klassisk emulsjonsstruktur. Her er noen filmer som SILVERMAX-fremkalleren kan fungere godt med.

  • ADOX CHS 100 II – En klassisk ortho-pankromatisk film, kjent for sitt store eksponeringsomfang og harmoniske toneskala. SILVERMAX-fremkalleren vil fremheve filmens fine gråtoneseparasjon.
  • Ilford FP4 Plus – En fin, middels hastighetsfilm med lav ISO (125), kjent for sitt brede tonespekter og klassiske kornstruktur.

  • Kodak Tri-X 400 – En av de mest populære sorthvitt-filmene med høy ISO (400). Den klassiske kornstrukturen og gode kontrastkontrollen gjør den til en god kandidat for eksperimentering med SILVERMAX-fremkaller.

  • Ilford HP5 Plus – En ISO 400-film som, lik Tri-X, har et stort eksponeringsomfang og klassisk korn. Den kan gi gode resultater med SILVERMAX-fremkalleren, spesielt hvis du ønsker å oppnå detaljerte toner.

  • Foma Fomapan 100/200/400 – Fomapan-filmer er kjente for sin klassiske emulsjonsstruktur og gir ofte flotte resultater med fremkallere som fokuserer på toneskala og detaljer.


Fortynning: 1+29 (10 ml pluss 290 ml vann for å blande 300 ml)


Fremkallingstid for SILVERMAX 21-film:

11 minutter ved 20°C

(Rist kontinuerlig det første halve minuttet, og vipp deretter én gang hvert 30. sekund)

Tilbehør
Alternativer