SE ALLE MESSETILBUD

Caruba Brettbar Transportvogn Kompakt vogn til å ha med utstyr Caruba Brettbar Transportvogn Kompakt vogn til å ha med utstyr Caruba Brettbar Transportvogn Kompakt vogn til å ha med utstyr Caruba Brettbar Transportvogn Kompakt vogn til å ha med utstyr Caruba Brettbar Transportvogn Kompakt vogn til å ha med utstyr Caruba Brettbar Transportvogn Kompakt vogn til å ha med utstyr Caruba Brettbar Transportvogn Kompakt vogn til å ha med utstyr Caruba Brettbar Transportvogn Kompakt vogn til å ha med utstyr

Caruba Brettbar Transportvogn

Kompakt vogn til å ha med utstyr

Varenr: 146398
1 599,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Ideell for å bære utstyret ditt
Flytt utstyret ditt rundt med denne praktiske Caruba sammenleggbare transporttrallen. Bruk den i hagen, til stranden, til festivalen eller på campingplassen.


Sammenleggbart design
Bærer opptil 75 kg
Roterende hjul
Sammenleggbart design
Praktisk og brukervennlig, trallen har et sammenleggbart design og veier kun 10 kg. Den er enkel å løfte og oppbevare. Den har en lastekapasitet på opptil 75 kg og har et håndtak som er justerbart i høyden og kan trekkes fremover.

Sterk og holdbar
I tillegg til metallrammen er lerretet laget av 600D Oxford polyester. En stor fordel med dette materialet er at det er supersterkt og ikke lett rives opp.

Roterende hjul
Med sine 360-graders roterende hjul er den superfleksibel og manøvrerbar. Uansett hvilken vei du styrer, svinger hjulene med deg. Du kan enkelt låse trallen ved å låse forhjulene. PVC-hjulene gjør det enkelt å ta trallen over forskjellige typer terreng.


Størrelse: 90 x 60 x 105 cm
Sammenlagt størrelse: 60,5 x 18,5 x 74,5 cm
Volum: 85 x 35 x 50 cm
Diameter på hjul: 16 cm
Lastekapasitet: 75 kg
Vekt: 10 kg
Farge: Svart
Materiale: Metall
Stoff: 600D Oxford polyester
Materiale hjul: PVC
Bremsesystem: Ja, klikk-system på forhjulene
I esken
1 x Caruba sammenleggbar transporttralle

Alternativer