SE KAMPANJER

Celestron Cometron Firstscope Celestrons guide til galaksen Celestron Cometron Firstscope Celestrons guide til galaksen Celestron Cometron Firstscope Celestrons guide til galaksen Celestron Cometron Firstscope Celestrons guide til galaksen Celestron Cometron Firstscope Celestrons guide til galaksen Celestron Cometron Firstscope Celestrons guide til galaksen

Celestron Cometron Firstscope

Celestrons guide til galaksen

Varenr: 147067
1 299,-
-+
Ikke på butikklager for øyeblikket
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Vær klar til den neste store kometen med Cometron FirstScope, et kompakt teleskop med lav vekt, som er perfekt til nybegynneren som ønsker å utforske en spennende verden av kometer, planeter og stjernetåker. Dette bordteleskopet i Dobsonian-stil med et 76mm stort sfærisk speil gir stor lysstyrke. Cometron FirstScope gir lyse og skarpe bilder av kometer og andre himmelobjekter, og månens berg og kratere gjengis i skarpe detaljer. Takket være det brede synsfeltet er det mulig å observere de lyseste delene av en komet og dens hale, eller ditt favoritt-"Deep-Sky"-objekt, som f.eks. Orion-stjernetåken.

Cometron FirstScope er et bordteleskop som er lett å ta med seg ut på eventyr under nattehimmelen, og dessuten pynter det opp på skrivebordet eller bokreolen.

  • Det brede synsfeltet gjør teleskopet perfekt til å observere kometer, stjernetåker, galakser m.m.
  • Lav vekt, enkel å ta med
  • Perfekt til nybegynneren
  • Begynn å observere med en gang, ingen montering eller innstillinger er nødvendig
  • 2 stk. Kellner okularer og 1 søker medfølger
Alternativer