Deity S-Mic 3S Superlett værtettet shotgunmikrofon, 44g Deity S-Mic 3S Superlett værtettet shotgunmikrofon, 44g Deity S-Mic 3S Superlett værtettet shotgunmikrofon, 44g Deity S-Mic 3S Superlett værtettet shotgunmikrofon, 44g

Deity S-Mic 3S

Superlett værtettet shotgunmikrofon, 44g

Varenr: 145923
4 995,-
-+
1 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

 S-Mic 3S - Den Ultimate Mikrofonen for Pristinsk Lydopptak

Når opptak av krystallklar lyd er avgjørende, leverer S-Mic 3S det som lydmiksere i film- og TV-industrien trenger. Konstruert for å fange eksepsjonell ytelse selv under de mest krevende forhold, setter denne mikrofonen en ny standard for lydkvalitet.

Fuksjoner

- Gullbelagt Membran: Forbedret lydkvalitet som gir klarere og mer nøyaktige opptak.
- Motstandsdyktig mot Radiofrekvensforstyrrelser: Sikrer at lyden forblir klar og uten interferens fra elektroniske enheter.
- Ekstremt Lavstøys Krets: Med et støygulv på kun 15 dB (A-vektet) for krystallklare opptak.
- Høy Følsomhet: Krever mindre gain, noe som reduserer risikoen for forvrengning og sikrer uberørt lydkvalitet.
- Jevn Tone og Lav Fargeforvrengning utenfor Aksen: Gir naturlig og autentisk lydgjengivelse.
- 130 dB SPL (Sound Pressure Level): Kan håndtere høye lydnivåer uten forvrengning.
- Ultralett Kropp i Aluminiumlegering: Veier kun 44 gram, noe som gjør den enkel å håndtere og montere uten å tilføre unødvendig vekt til utstyret ditt.

Med S-Mic 3S får du en mikrofon som er designet for å levere eksepsjonell lydkvalitet i enhver situasjon, og som er en pålitelig partner for profesjonelle lydopptak.

Kondensator

Løft lydkvaliteten din til neste nivå. S-Mic 3S leverer overlegen lydgjengivelse, og fanger hver nyanse med presisjon. Fra de dypeste lavene til de skarpeste høye tonene dekker S-Mic 3S hele spekteret med sitt frekvensresponsområde på 50 Hz til 20 kHz.

Med et lydtrykknivå på 130 dB kan S-Mic 3S håndtere selv de høyeste omgivelsene, og sikre forvrengningsfrie opptak.

Superkardioide Oppfangsmønster

Minimer uønsket bakgrunnsstøy med en bemerkelsesverdig -12 dB avvisning utenfor aksen, og hold lyden fokusert på det som er viktigst. Nyt en jevn tone og minimal fargeforvrengning utenfor aksen, som lar deg fange lyd med sann troskap og autentisitet.

Med sin høye følsomhet krever S-Mic 3S mindre gain, noe som reduserer risikoen for forvrengning og sikrer at lyden din opprettholder sin uberørte kvalitet. Videre har S-Mic 3S en bemerkelsesverdig støygulv på 15 dB (A-vektet) for krystallklar lyd i hver opptak.

Verdens Letteste Shotgun-mikrofon

S-Mic 3S er 50 % lettere enn vår tidligere korte shotgun-mikrofon. Faktisk er den den letteste XLR shotgun-mikrofonen i verden!

Laget av holdbar aluminiumlegering, veier S-Mic 3S kun 44 gram, noe som gjør den enkel å håndtere og montere uten å tilføre unødvendig vekt til utstyret ditt. Kroppen til S-Mic 3S er også designet for å undertrykke radiofrekvensforstyrrelser, noe som sikrer klar lyd.

Fuktbestandig Design

Overvinn fuktige opptakssteder med selvtillit. S-Mic 3S er konstruert for å tåle fuktighet, og sikrer at lyden din forblir krystallklar selv i utfordrende omgivelser. Enten du arbeider på en storfilm, TV-serie eller en gripende dokumentar, er S-Mic 3S din pålitelige partner for enestående lydopptak.

 

Innhold i esken:
- Deity Microphones S-Mic 3S værbestandig kort shotgun mikrofon
- Mikrofonklips
- Skum vindhette
- Treboks for mikrofon

 

Tilbehør
Alternativer