SE KAMPANJER

Fujifilm XF 500mm f/5.6 LM OIS WR Værtettet Stortele Fujifilm XF 500mm f/5.6 LM OIS WR Værtettet Stortele Fujifilm XF 500mm f/5.6 LM OIS WR Værtettet Stortele Fujifilm XF 500mm f/5.6 LM OIS WR Værtettet Stortele Fujifilm XF 500mm f/5.6 LM OIS WR Værtettet Stortele Fujifilm XF 500mm f/5.6 LM OIS WR Værtettet Stortele

Fujifilm XF 500mm f/5.6 LM OIS WR

Værtettet Stortele

Varenr: 147377
39 999,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Med en brennvidde på 500mm og en vekt på kun 1.335 gram, blir den nye FUJINON XF500mmF5.6 R LM OIS WR det lengste objektivet i X-serien med fast brennvidde.

Utvalget av objektiver for X-seriens mellomformatssystem fortsetter å vokse med lanseringen av det nye teleobjektivet FUJINON XF500mmF5.6 R LM OIS WR. Det nye objektivet kompletterer det allerede store utvalget av linser i X-serien, som er populære for sitt design og Fujifilms unike fargegjengivelse.

Dette superteleobjektivet er det lengste objektivet til X-systemet med fast brennvidde, og tilbyr en rekkevidde som tilsvarer 762mm i 35mm format og kombinert med FUJINON XF1.4X TC WR telekonverter er brennvidden hele 700mm som tilsvarer 1067mm i 35mm format. Det er også mulig å kombinere objektivet med FUJINON XF2.0X TC WR, som da gir en brennvidde på 1524mm i 35mm format.

Dette objektivet representerer den høyeste kvaliteten FUJIFILM kan produsere med ekstremt høy oppløsning og utsøkt fargegjengivelse designet for å få det maksimale potensialet ut av X-serien.

Motivene som er spesielt godt egnet for dette objektivet er bla. fugle- og dyrefotografering, takket være det kompakte designet og den lave vekten på objektivet, som gjør at fotografen kan være mobil og fleksibel når motivene vanligvis er i bevegelse.

Med et objektiv som når 500mm blir det ekstra viktig å ha innebygget stabilisering i objektivet for å redusere uskarphet ved risting ved så ekstreme brennvidder, som den klarer med opptil 5,5 stegs kompensasjon. Dette for å sikre at du får skarpe bilder selv sammen med de kompatible telekonverterne.

Det optiske designet består av totalt 21 linseelementer i 14 grupper, som inkluderer fem ED-linseelementer som minimerer sfærisk aberrasjon og gir bildene høy skarphet fra midtpunkt til kant. Og to SUPER ED-linser motiver kromatisk aberrasjon (fargebrytningsfeil), som ellers oppleves forstyrrende med motiver med høy kontrast. Blenderen har 9 lameller, som er med på å gi myk og fin tegning av motivdeler som befinner seg ute av fokus.

Takket være en kraftig lineær fokusmotor drives fokus så raskt som 0,33 sekunder og med høy presisjon, selv når fokusplanet blir minimalt. På objektivet er det kontroller for å begrense fokusområdet samt en funksjon for å huske fokusavstanden. I tillegg har objektivet blitt utstyrt med fire knapper på fronten for å låse eller aktivere fokus.

For å møte behovene til profesjonelle fotografer er objektivet forseglet mot støv og fuktighet 20 steder og tåler temperaturer ned til -10 grader Celsius. Frontlinseelementet har et vannavvisende fluorbelegg som er mindre utsatt for flekker og lett å rengjøre.

En annen detalj er at det medfølende stativfestet er Arca-Swiss-kompatibelt for rask montering på stativ.

Spesifikasjoner:

  • Brennvidde: 500mm (tilsv. 762mm i 35mm-formatet)
  • Lysstyrke: f/5.6
  • Minste blender: 22
  • Filterdiameter: 95mm
  • Nærgrense: 2.75m (fra sensor)
  • Maksimal forstørrelse: 0.2x
  • Antall blenderlameller: 9 (runde)
  • Lengde: 25.55mm
  • Vekt: 1.335gram
  • Øvrig: Værbeskyttende konstruksjon (WR). Autofokus med lineærmotor (LM). Arca-Swiss stativfot
Alternativer