SE KAMPANJER

Fujifilm X-M5 Kamerahus, Sort 26MP X-Trans CMOS 4, 6K Video Fujifilm X-M5 Kamerahus, Sort 26MP X-Trans CMOS 4, 6K Video Fujifilm X-M5 Kamerahus, Sort 26MP X-Trans CMOS 4, 6K Video Fujifilm X-M5 Kamerahus, Sort 26MP X-Trans CMOS 4, 6K Video Fujifilm X-M5 Kamerahus, Sort 26MP X-Trans CMOS 4, 6K Video

Fujifilm X-M5 Kamerahus, Sort

26MP X-Trans CMOS 4, 6K Video

Varenr: 147381
11 999,-
KamerapakkeKamerahus
Fujifilm X-M5 kit med XC 15-45mm, Sort 26MP X-Trans CMOS 4, 6K Video
Fujifilm X-M5 Kamerahus, Sort 26MP X-Trans CMOS 4, 6K Video
Farge
Vis varianter som liste
-+
Ikke på butikklager for øyeblikket
Send meg mail når varen er på lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Den nye FUJIFILM X-M5 blir det minste og letteste kameraet i X-serien, og takket være dens høye bildekvalitet og 6,2K videoopptak, er det den perfekte følgesvennen for både fotoentusiaster og de som kjøper sitt første kamera. Med kameraets filmsimuleringshjul får du raskt og enkelt tilgang til en av Fujifilms 20 populære filmsimuleringer og med motivgjenkjenning for autofokus, utviklet med dyp læring AI-teknologi, blir det enkelt å finne og spore motivene dine.


Kompakt og lett med farger som analog film – «Colors like film»

Nye FUJIFILM X-M5 veier bare 355g og måler omtrent 111,9mm i bredden, 66,6mm i høyden og 38,0mm i dybden. Akkurat som andre kameraer i X-serien har kameraet et tiltalende utseende med symmetrisk plasserte justeringshjul på toppen av kameraet.

X-M5, i likhet med den nylig lanserte X-T50, har et dedikert filmsimuleringshjul for rask tilgang til 20 av Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser, inkludert den nye "REALA ACE". "REALA ACE" tilbyr naturtro fargegjengivelse og høy tonalitet, noe som gjør den egnet for mange forskjellige motiver og situasjoner. Med utgangspunkt i Fujifilms 90-årige arv og erfaring innen fotografisk filmutvikling, har filmsimuleringene vært en viktig del av X-seriens enorme popularitet.

Til høyre på toppen av kameraet er det et hjul for kameraets ulike programmoduser. I AUTO-modus gjenkjenner kameraet automatisk den optimale opptaksinnstillingen, slik at selv førstegangsbrukere enkelt kan ta stillbilder og videoer av høy kvalitet.


Rask og avansert autofokus med X-Processor 5

X-M5 bruker den bakbelyste 26,1MP-sensoren "X-Trans™ CMOS 4" og "X-Processor 5” for å produsere stillbilder og video med svært høy kvalitet og lavt strømforbruk.

X-processor 5 har en motivgjenkjennings-funksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansiktet og øynene, men også dyr, fugler, bilder, sykler, fly og tog. Bruken av en forbedret AF-prediksjonsalgoritme gir stabil fokusering i AF-C-modus i situasjoner med lav kontrast.


Videoopptak i høy kvalitet med mange muligheter

Den nye X-M5 kan ta opp 4:2:2 10-bits video i 6,2K/30P, 4K/60P og 1080/240P internt på SD-kort. Kameraet er utstyrt med kraftig digital bildestabilisering. Den er effektiv, ikke bare for mindre kameraristelser, men også for større risting som kan oppstå når du for eksempel tar opp video mens du går. X-M5 vil være det første kameraet i X-serien som har tre innebygde mikrofoner med valg av fire mikrofonretningsalternativer: surround, front, bak eller front and back, avhengig av situasjonen. Med funksjonen steady-state støyreduksjons-funksjon som reduserer kontinuerlig støy for en viss frekvens, for eksempel støy fra klimaanlegg. Kameraet har 3,5mm tilkobling for ekstern mikrofon og hodetelefoner.

8- og 25-Mbps-opptak er lagt til bithastighetene som kan velges ved opptak av video. Dette forkorter overføringstiden til eksterne enheter som smarttelefoner, og bidrar til å forkorte tiden som kreves for å laste opp innspilt video direkte til sosiale medier. Det er også mulig å overføre store filer til smarttelefonen raskere med USB-C-kabel.

X-M5 har et dedikert vlogg-modus der brukeren enkelt kan bytte mellom ulike opptaksforhold intuitivt via berøringsskjermen som portrett med liten dybdeskarphet og produktprioritet. Den nye «9:16 kortfilmmodus» gjør det enkelt å ta opp vertikale videoer for rask og enkel deling på sosiale medier.

Funksjoner:

  • Bakbelyst 26.1 megapiksler APS-C X-Trans CMOS-4 sensor uten optisk lavpassfilter
  • X-processor 5 med dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon
  • Motivgjenkjennelse med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine
  • Kraftig digital bildestabilisator
  • Tre innebygde mikrofoner, velg mellom fire mikrofonretningsalternativer: surround, foran, bak eller foran og bak, avhengig av situasjonen
  • Fujifilms populære filmsimuleringsmoduser (20stk), fungerer både for fotografering og videoopptak inkl. den nyutviklede REALA ACE
  • Videoopptak i &K 30P og 4K 60P 4:2:2 10bit internt på minnekort
  • Full-HD høyhastighetsvideo opptil240p
  • Interne videoformater: H.264 og H.265/HEVC
  • Dedikert vlogg-modus med enkel tilgang til ulike funksjoner via kameraets berøringsskjerm
  • 9:16 «kortfilmmodus» gjør det enkelt å ta vertikale videoer for sosiale medier
  • Mikrofoninngang (3,5mm) og hodetelefonutgang (3,5mm)
  • Vippbar berøringsskjerm 3-tommers LCD-skjerm med 1 040 000 punkters oppløsning
  • Minnekortspor for SD/SDHC/SDXC/UHS-I
  • USB-lading (USB-C)
  • Wi-Fi for trådløs bildeoverføring og Bluetooth for konstant lavstrømstilkobling til telefon/nettbrett. Evne til å fjernstyre kameraet med FUJIFILM X-Appen