SE KAMPANJER

Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5 for Hasselblad X-systemet Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5 for Hasselblad X-systemet Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5 for Hasselblad X-systemet Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5 for Hasselblad X-systemet Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5 for Hasselblad X-systemet Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5 for Hasselblad X-systemet Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5 for Hasselblad X-systemet Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5 for Hasselblad X-systemet Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5 for Hasselblad X-systemet

Hasselblad XCD 20-35mm f/3.2-4.5

for Hasselblad X-systemet

Varenr: 146707
77 389,-
-+
3 stk på lager på nett og i butikk
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

XCD 3,2-4,5/20-35E er et allsidig zoomobjektiv som dekker både vidvinkel og ultravindvinkel. Med et overlegent optisk design, en fleksibel fokuseringsmodul og en høytytende bladlukker, kan det enkelt mestre en rekke temaer som naturlandskap, bylandskap, store innendørsrom og miljøportretter med enestående visuell kraft. Bruk dette objektivet for å skape bilder som er unike, og fordyp deg i levende historier om lys og skygge.

Enestående optisk design, enorme sceniske detaljer

Objektivet har en optisk struktur med 16 elementer i 12 grupper, inkludert tre asferiske elementer. Det undertrykker effektivt aberrasjoner og oppfyller de høye oppløsningskravene til 100-megapixelsensoren, og leverer bildeopptak av høy kvalitet på hver brennvidde. Objektivet gir enr fantastisk klarhet fra sentrum og helt ut til kantene. Hver minste detalj skiller seg ut; hver farge er naturlig og autentisk, og hvert bilde gjenspeiler verdens iboende skjønnhet.

På vidvinkelsiden opprettholdes maksimal blender på f/3.2, noe som garanterer at forgrunnen blir skarp og en myk, med delikat bokeh selv i svakt belyste miljøer.

Fang verden slik du ser den Den ultravindvinkle 20mm brennvidden er den bredeste i Hasselblad X-systemet. Kombinert med en f/3.2 blender, tilbyr den en ekstraordinær kombinasjon av den bredeste synsvinkelen og den største blenderåpningen i Hasselblad medium format-systemet. Reproduksjon av majestetiske landskap med skarp bildeopptak og fangst av naturens storhet.

 

Justerbar brennvidde gir høy fleksibilitet. Ett objektiv, uendelige muligheter. Fra ultravinkel til vidvinkel, dekker det de fleste vidvinkelfotograferingscenarioer. Uten behov for å bytte objektiv. Juster raskt til ønskede brennvidder og fang imponerende landskap, feiende interiør eller miljøportretter akkurat slik du forestiller deg.

Presis fokusering, fang øyeblikkelige klassikere En trinnsmotor, sammen med fokuseringsdrivmekanismen og en liten og lett fokuseringslinsegruppe, styrer mer nøyaktig, raskt og stille bevegelsen til fokuseringslinsegruppen. Enten i autofokus eller manuell fokus, sikres en jevn opplevelse. Når den brukes med PDAF-teknologien til et Hasselblad 100-megapixel speilløst medium format-kamera, er fokuseringen raskere og mer responsiv.

Rask bladlukker, slående bilder Objektivets lille men kraftige bladlukker støtter fotografering med blitsynkronisering på alle lukkerhastigheter med en blitsynkroniseringshastighet på opptil 1/2000s. Selv under blandede lyskilder av blits og sollys, kan du fritt utforske kreative inspirasjoner og fryse hvert skinnende øyeblikk.

Elegant design, ergonomisk følelse Objektivhuset er laget av metall for en subtil men tidløs appell. Det er ikke bare stabilt og pålitelig, men tilbyr også en enestående brukeropplevelse. Den har en elegant og strømlinjeformet design med "H"-logotrykk gravert på både fokusringen og zoomringen. Den har også et navneskilt på fatningen med branding og "V"-emblemet, noe som gir en raffinert og varig skjønnhet til din fotografiske reise.

Tilbehør
Alternativer