SE ALLE MESSETILBUD

Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse Leica M11-D kamerahus Digital rammesøker med analog følelse

Leica M11-D kamerahus

Digital rammesøker med analog følelse

Varenr: 146851
112 990,-
-+
Ikke på butikklager for øyeblikket
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Leica M11-D

Leica M11-D kombinerer følelsen av analog fotografering med allsidigheten til den digitale verden.

Digitalt hjerte. Analog sjel.

I en verden dominert av digitale kameraer med et enormt utvalg av funksjoner, skiller Leica M11-D seg ut på grunn av sin enkelhet. Uten distraksjonen av en bakre skjerm, inviterer kameraet deg til å refokusere på selve handlingen med å ta bilder, støttet av en eksklusiv 60-megapixel, trippel-oppløsning M-sensor. Håndlaget i Tyskland, Leica M11-D er et kamera av overlegen kvalitet og virkelig eksepsjonell sjarm.

Strømlinjeformet til det grunnleggende

Ved å fjerne skjermen, holder Leica M11-D fokus på den fotografiske prosessen.

Ren M-underdrivelse

M11-D kombinerer det ikoniske designet til M-serien med håndlaget, Made-in-Germany kvalitet.

Eksepsjonell bildekvalitet

Den eksklusivt utviklede M-sensoren leverer enestående bildekvalitet og det uforvekslelige Leica Look.

Leica M-underdrivelse

Ikonisk, uanselig og minimalistisk – designet til M-kameraet er legendarisk. Leica M11-D perfeksjonerer diskresjonen til M-designet, verdsatt av fotografer over hele verden. Ved å fjerne en skjerm og eliminere direkte bildekontroll, fremmer den tillit til ens eget kreative arbeid. I stedet er det en mekanisk ISO-skive på baksiden av kameraet, som minner om analoge M-kameraer. Den bevisste utelatelsen av den røde Leica-logoen og den diskrete Leica-signaturen på topplokket understreker det underdrevne utseendet.

Smarttelefonen ved kontrollene

Leica M11-D bringer den analoge opplevelsen til digital fotografering, men uten å skape begrensninger. Med Leica FOTOS-appen kan du integrere den digitale arbeidsflyten i arbeidet ditt når du vil. Bruk enheten din som kameraskjerm for å vurdere bildene dine og justere nesten alle kamerainnstillinger etter ønske. Når de er lagret, er innstillingene låst. Leica FOTOS-appen gjør det også mulig å overføre bilder, fjernstyre, geotagge og redigere direkte i Adobe Lightroom, Capture One Pro eller Darkroom-appen.

540 g ren M-fotografering

BSI CMOS full-frame-sensoren i M11-D muliggjør bilder med en oppløsning på enten 60, 36 eller 18 MP. Med det utvidede ISO-området fra innfødt ISO64 til ISO50,000 oppnår den enestående resultater selv under ekstreme lysforhold. Den interne 256 GB-lagringen tilbyr rikelig med plass for disse høy-oppløsningsbildene. Med sitt magnesium og aluminium, helmetallhus med en ripebestandig finish, veier den bare 540 g – inkludert det kraftige batteriet.

Leica Content Credentials

M11-D er det andre Leica-kameraet med sømløst integrert ekthetsteknologi som er fullt kompatibel med Content Authenticity Initiative (CAI) og C2PA-standarden. Med Leica Content Credentials-funksjonen kan opprinnelsen og historien til et bilde verifiseres, og dermed bevise dets ekthet. Teknologien bidrar til å bevare tilliten til digital fotografering og sikrer at bilder tatt med Leica M11-D er – og forblir – ditt merke for troverdighet og integritet.

 

Perfekt samarbeid

Et kamera er bare så godt som ytelsen til objektivet. Derfor har vi utviklet og produsert objektiver i over 150 år. Siden 1954 har objektivene i M-System gått langt utover forventningene, og gjort rettferdighet til M11-familien med høy-oppløsningsbildesensorer. Kombinasjonen av kameraet med legendariske M-objektiver sikrer bilder av enestående kvalitet.

Alternativer