SE KAMPANJER

Sony ECM-L1 myggmikrofon Høy lydkvalitet og pålitelighet Sony ECM-L1 myggmikrofon Høy lydkvalitet og pålitelighet Sony ECM-L1 myggmikrofon Høy lydkvalitet og pålitelighet Sony ECM-L1 myggmikrofon Høy lydkvalitet og pålitelighet Sony ECM-L1 myggmikrofon Høy lydkvalitet og pålitelighet Sony ECM-L1 myggmikrofon Høy lydkvalitet og pålitelighet

Sony ECM-L1 myggmikrofon

Høy lydkvalitet og pålitelighet

Varenr: 146936
3 490,-
-+
Ikke på butikklager for øyeblikket
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

ECM-L1 gir høy lydkvalitet og pålitelighet gjennom profesjonell lydteknologi fra Sony, med en rekke tilkoblingsalternativer til enheter som er kompatible med 3,5 mm strømtilførsel via ledning.

 

PÅLITELIG I ALLE SLAGS FORHOLD: Bruk kontakten med skrulås med en kompatibel sender for å hindre at mikrofonen løsner ved et uhell, og beskytt opptakene dine mot uønsket spraking med de medfølgende vindskjermene i metall og pels.

 

FANTASTISK LYDKVALITET, VIDEREFØRT FRA ECM-77: Få utmerket lydkvalitet som oppfyller de høyeste standardene i bransjen. Den keramiske elektrodeplaten gir rask respons og høyoppløselig lyd, og de oksygenfrie kobberkablene reduserer tap under overføring.

 

SVÆRT HOLDBAR: Mikrofonkapselen er beskyttet i et robust hus i messing, som er bestandig mot deformering og skade, og den 2,2 mm tykke kabelen er utviklet for å tåle bøying og strekking.

 

 

ALLSIDIG STRØMTILFØRSEL VIA LEDNING: Strømtilførsel via ledning gjør det mulig å koble til et bredt spekter av enheter med 3,5 mm mikrofonkontakter for strømtilførsel via ledning, blant annet kameraer, trådløse mottakere, IC-opptakere og smarttelefoner med riktig port.

Tilbehør