SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

ARS-IMAGO FD film developer 250 ml Fremkaller, 250ml

ARS-IMAGO FD film developer 250 ml

Fremkaller, 250ml

Varenr: 146677
119,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Dette er en høykonsentrert filmfremkaller for svart-hvitt-film, med høy energi og en svakt kompenserende effekt.

Filmens følsomhet er godt utnyttet, og dens høye energi og kompenserende effekt tillater høye nivåer av E.I. uten en overdreven kontrast eller en overdreven kompensering av de lysere tonene. Denne fremkalleren gir en god skarphet og en nøyaktig korngjengivelse, uten for mye sølvsaltakkumulering, selv ved push-behandling.

  • Praktisk: svært høy utviklingskapasitet
  • Effektiv: maksimal utnyttelse av følsomheten
  • Energisk: egnet for push-prosessering

ARS-IMAGO FD FILM DEVELOPER er en konsentrert væske som skal fortynnes rett før bruk. Det er en "One Shot"-fremkaller, og arbeidsløsningen må ikke gjenbrukes. Kast den etter bruk. Tilbered den nødvendige arbeidsløsningen med rennende vann.

Foreslått fortynning 1+39. Det er imidlertid mulig å bruke en fortynning mellom 1+19 (for filmer med lav kontrast) og 1+59 (for filmer med høy kontrast).

  • TEMPERATUR: Arbeidsløsningen må brukes ved 20 °C.
  • AKTIVERING: Kontinuerlig de første 30 sekundene, to inversjoner hvert 30. sekund i den resterende fremkallingstiden (tankfremkalling).
  • KAPASITET: Du kan fremkalle opptil 30 filmer for hver 250 ml konsentrert væske.
  • UTLØPNINGSTID: Det anbefales å bruke den konsentrerte løsningen innen 6 måneder fra første åpning. Den fortynnede løsningen er en One Shot-løsning og må ikke brukes på nytt. Det anbefales å fjerne luft fra flasken.
  • FREMKALLINGSTIDER: De angitte fremkallingstidene er gitt for å oppnå den mest nøyaktige tonestøtten sammenlignet med de foreslåtte E.Is. Se diagrammet over fremkallingstider.

 

Tilbehør
Ilford FP4+ Sort/Hvit-film125 ASA
Velg
Fra 119,-
9
Ilford HP5+ Sort/Hvit-film 400 ASA
Velg
Fra 109,-
20+
Alternativer