SE TILBUD [FRI FRAKT OVER 3000*]

ARS-IMAGO No. 9 film developer 250 ml Fremkaller, 250ml

ARS-IMAGO No. 9 film developer 250 ml

Fremkaller, 250ml

Varenr: 146684
139,-
-+
Bestilles ved ordre
BeskrivelseTilbehør
Beskrivelse

Dette er en høykonsentrert, høyenergisk engangsfremkaller for svart-hvitt-film.

Den er fremstilt med den originale Agfa Rodinal-formelen, som er utprøvd og testet i mer enn hundre år, og er en av de eldste og mest allsidige detektorene som noensinne er produsert, brukt og kjent over hele verden med en av de mest omfattende samlingene fra utviklingstiden.

Den konsentrerte løsningen kan fortynnes for å passe til alle typer negativer, noe som gir en stor mengde negativer med stor skarphet, god kontrastkontroll og god kornkvalitet.

Det konsentrerte kjemikaliet har en praktisk talt ubegrenset varighet hvis det ikke åpnes, og en superlang varighet selv om det åpnes.

FORBEREDELSE: Den konsentrerte løsningen må fortynnes med vann rett før bruk. Bruk graderte begerglass, Det er en One Shot-løsning, noe som betyr at den fortynnede løsningen ikke må brukes på nytt. Kast den etter bruk. Tilbered den nødvendige løsningen med rennende vann.

Foreslått fortynning:

1+25: 1 del konsentrert væske + 25 deler vann 1+50: 1 del konsentrert væske + 50 deler vann.

  • TEMPERATUR: Vannet må ha en temperatur på 20 °C før det tilsettes fremkalleren.
  • OMRØRING: Ved manuell fremkalling i tank rører du på denne måten: kontinuerlig det første minuttet, deretter rører du 5 sekunder hvert 30. sekund.
  • TIDER: Kontroller de anbefalte fremkallingstidene som er angitt i databladet. Unngå utviklingsprosesser som varer mindre enn 4 minutter.
  • KAPASITET: Ca. 20-40 35mm eller 120 filmer med 200 ml konsentrert #9 (avhengig av hvilken fortynning du bruker).
  • OPPBEVARING: #9 i konsentrert form har ingen dokumentert utløpsdato per i dag. Arbeidsløsningen må som sagt kastes etter bruk.

 

Tilbehør
Ilford FP4+ Sort/Hvit-film125 ASA
Velg
Fra 119,-
9
Ilford HP5+ Sort/Hvit-film 400 ASA
Velg
Fra 109,-
20+